Здравейте, заинтригува ме темата...
Мисля, че много зависи от прашката и от бодито...пък и от чорапогашника....направо си отидохме на цялостна визия.
По мое мнение, ако е студено и цялото това бельо е с цел да ти е топло, то не виждам лошо ако се комбинира. Само да уточня, комбинирането значи :
1. Масово, момите не обръщат внимание на размера на бельото.(това не е като да си вземеш тесни дънки и да се надяваш да позаслабнеш или нормалното да се отпуснат).Така, че нека стане ясно прашка размер S, няма да стои и няма да се отпусне до размер М или L.
2. Същото се отнася и за бодито и за чорапогашника.
3. Комбинацията на тясно бельо и дънки с супер ниска талия са - АБСУРД!!!...и съответно ставаме свидетели на едни изкачащи чудесии...
4. Ако ще се носи и чорапогащник трябва да се подбере, така че да не се вижда горната част.(примерно бодито може да е от плътна материя и чорапогащника да е с нормална или плитка талия, въобще да седи, така че да не прищипва и да не личи)
Още повече комбинацията примерно дънки+интересна материя на боди и подходяща блуза...ботуш на висок ток и хубаво палто си е супер.Хем ти е топло хем си sexy.
С пола също си е хубаво стига да се съчетават.
Апелирам още веднъж за онези девойки, които все още се чудят дали бельото ще се отпусне...НЕ СЕ ОТПУСКА!Вземете си вашия размер и ако се чудите по-добре е по-големия номер прашка, боди и особено чорапогащник и силиконови чорапи!Научете се от коя фирма кой е вашият размер/понякога има разминаване/.Това за размера!
Относно цветове и материи...Моля, моля няма нищо екстравагантно в комбинации като бяло дантелено боди с тъмно бельо...Въобще мисля, че е пълна безвкусица да показваш бельо, което не е за показване и да прозира нещо, което не се връзва с остналата дреха явно само с идеята да видим, че въпросната има бельо. Далеч по добра идея е да се постигне разчупване в облеклото с аксесоар, пред бял пловер с черен сутиен...