Цените не само че устройват търговците, ами и хората купуват само боклуци, за съжаление.Затова се зареждат размъкнати парцали от Турция и Китай. Аз например заредих дрехи на Вивел, но малко хора ги оцениха. Просто в провинцията рядко хората се носят в този стил.
Е, намерихте ли си хубави фирми? Има и други:E-phos, Грация -Пловдив...А що се отнася до гръцките фирми- да, попаднах на не особено качествени, които ги разпространява по каталог Ник Трейдинг /много сладка работа да продаваш по каталог!/ и то скъпи! Както и една измислена фирма от Кюстендил, която уж продава гръцка стока, а в същност набира поръчки по снимки в онлайн магазина си /представете си!/ правени професионално, с фотошоп и т.н.супер качество...И който се хване поръчва , а като поръчаш нещо получаваш дрехата след 1 седм. ушита в някой гараж от някоя леличка по въпросната снимка, от подобен плат, без оригиналната кройка, ушита без никаква пропорция, с къси ръкави за джуджета...Изкопиран модела, а плата и визията нямат нищо общо...Скъпи...Нямам думи...И като се обадих да искам да ми върнат парите се покриха...Такива са повечето фирми в България.Гледат да набутат търговеца.Добре че ги продадох и аз по тези снимки...