14 юни , 2024, 02:11:46

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


stylin

Started by stylin, 07 юли , 2007, 13:48:39

« назад - напред »
Go Down

stylin

Създаде смут във форума с темите за форумистите.
И тя се готви за 15-ти юли. Тогава повече.
Който, каквото има да го каже за стайлин-г (гъ-то беше заето).
Е, не я убивайте :)Съобщението беше редактирано (07-07-07 18:43)

El

хахахаха
това беше много добро:)))

Не се притеснявай - приема се всичко - стана много забавно. Браво на теб. Само дето не трябваше да пускаш постинг за мен мисля, защото по принцип рядко коментирам. Сега напоследък просто имах много впечатления и ми харесаха мненията тук - не можах да си изтрая да не се включа. Особено в този за Златната игла и за нашите кадри.
Благодаря за интересните теми - стайлингът ни занимава всичките така че има доста fun напоследък!

Забавлявай се:)

stylin

май и аз се включих във форума покрай същата тема. После реших да опозная  хората, пишещи най-често.  Исках да разбера какво още може да се получи от дискусията. Затова и пуснах тези теми.

one_one

Ами то няма лошо да пускаш такива теми. Точно с тях взе да става интересно, сякаш. Поздравления, за това, че пусна тема и за себе си.
Аз, честно казано, имам положително отношение към теб, макар че малко си показала до този момент.
Ако ми позволиш ще вмъкна една малка забележка. Ти като администратор би трябвало да следиш както добрия тон, така и спазването на правилата на форума. Опазването на личните данни и гарантираната анонимност са само част от тях. Защо е нужно да коментираш нечия позиция в това отношение? Всеки друг - може би, да. Но не и ти.
Лошо впечатление ми направи и тонът ти към Патриота. "Патриотче...?" Можеш да наричаш човек по този начин единствено ако добре го познаваш. Във вашия случай може и така да е, но за това пък си има други места.
Извинявай, ако това ти звучи грубо. Ако прецениш, изтрий този постинг. Аз бих ти писала за това на личен адрес, но ти нямаш поместен. А може би трябва да изтриеш и онзи за "Патриотчето". Щото той, човека си публикува обещаните репортажи и за двете събития - и Иглата, и Академията. Ние всички им се наслаждавахме.
Хайде до скоро, благодаря ти за всичко.

silvia

Здравейте,
бих искала да уточня, че stylin не е администратор на форума. Напълно подкрепям тезата, че е нужно във форума да се спазва добрия тон. На всички, които спазват това условие - Благодаря ви!
-- www.fashion.bg - Българският моден портал --

stylin

Здравейте,
утрото е по-мъдро от вечерта.
Почвам с добрия тон. С извинения на всички, които са се почувствали засегнати по един или друг начин от мен.
Но, едно от нещата, които ставата ясни, е че аз не съм никакъв администратор, за какъвто ме набедихте. А това обяснява много неща.
Последният си постинг, който администратора изтри, написах към Патриота, не за да го засегна него, в него имаше сарказъм към тези от нас, включително и мен, които пишат в блога, надявайки се, че правят нещо, освен да си упражняваме писането по клавиатурите.
И така, ако някой още не е забелязал, постингите на Патриота за иглата и академията бяха изтрити от администратора.
Моля администратора да обясни на останалите във форума какво обидно имаше в тези постинги и защо ги изтри.
Моето решение да напусна този форум, поради цензура, е окончателно.Съобщението беше редактирано (07-10-07 07:10)

one_one

Стайлин, моля да бъда извинена! Не бях забелязала изчезването на Патриотските репортажи за Иглата и Академията! Сега съм истински възмутена!!!!

Толкова жалко! Тъкмо стана интересно...

Е, аз съм човек с достойнство и също напускам, щом ще е така.
Много му здраве на Администратора! (Още един повод да ти се извиня, не знам защо бях останала с впечатление, че ти си тази личност...)

За всички останали, можете да ми пишете на пощата. Контакта с повечето от вас истински ще ми липсва...

krassyo

Здравейте,
ето точната причина, поради която темите бяха премахнати. Тя се крие в два члена от Конституцията на Република България:

Чл. 32.
(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.

Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

В гореспоменатите теми, които бяха премахнати имаше информация срещу конкретни лица, която според нас накърнява техните права. При това източникът е анонимен.

El

хахахахаха:)))))))
повтарям се може би - но това е супер яко!!!

Чао
останете си със здраве

Go Up