05 юни , 2023, 13:10:34

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Patriot in Fashion

Started by stylin, 01 юли , 2007, 06:16:22

« назад - напред »
Go Down

stylin

Тъй като този форум има вече водачи, предлагам да обсъдим публикациите им. Един от водачите е Патриота със 73 съобщения.
Мисля, че ще бъде интересно всеки да се види отстрани.
Моля без обидни текстове. Опитайте се да бъдете обективни.

one_one

Патриота? Винаги оригинален, много забавен. Има какво да каже и го поднася по невероятен начин.
Знаете, че с нетърпение очаквах неговите "репортажи". Намирам го за много приятен събеседник. Той има ясна позиция, когато изказва мнение се обосновава. Това ценя у него. Вярно, че форума е място, дето да си "начешем езиците", но все пак кухи изказвания, лишени от всякаквъв смисъл, както и непрекъснато плюене на всичко и всички без основание, не мога да приема.
С огромно желание бих се запознала лично с него.

Бъди жив и здрав, Патриоте!


stylin

Смятам, че хората, за които са отворени новите теми заслужават внимание, като лидери, тъй като често чуваме тяхното мнение. А не само ние, а и младите хора, посещаващи сайта.
Патриота се появява преди около една година в този форум. Или може би под новия ник. Никът му  (patriot in fashion) е респектиращ и запомнящ се.
Отваря десетина теми, по повечето от тях не коментира (да си призная използвах неговата идея, за да отворя и аз тези няколко теми за въпросните форум-лидери). Може би коментира само тези теми, за които иска да каже нещо.
Една от най-силните му изяви е на темата Златната игла. Дали това не е темата, за която той искаше да ни каже нещо през тази година.
Дали не му тежи на съвеста някоя "награда"!  Дали не пропуска съзнателно някои постинги.
Много рядко прави постинги в обичайното работно време, за разлика от други колеги.
Като цяло присъствието му във форума е положително. Лидерството и чарът му са безусловни и ще очакваме новите му постинги.


El

Привет!
Не бях много очарована от идеята да коментираме лидерите на форума, защото те са тези заради, които напоследък започнах по-честичко да преглеждам новините тук. Мислех си "леле сега какво оплюване ще падне- това няма и да го чета".Обаче пък мога да кажа, че идеята, която се подхвана от Патриота и останалите е супер добра - честно споделяме мнението си по въпросите свързани с Модата ни. А това би трябвало да е най-ценното на един такъв форум.
Аз лично ви благодаря! Рядко коментирам, но чета мненията ви с удоволствие и интерес.
Ако трябва специално за Патриота да кажа нещо - много ти се зарадвах на репортажите за Златната игла. Всичко е написано така добре и с толкова хумор, че се посмях искрено. Просто поради факта, че докато го гледах си мислех същите неща, но да си призная не ми хрумна да ги коментирам публично. Искрени мнения като твоите са супер ценни тук.
Уважам много това!
Пожелавам ти успех и пиши по-честичко:)


Patriot in Fashion

3дравейте на всички!

Рядко съм се чувствал толкова неловко, както сега когато трябва да пиша по темата относно моята персона.
Първо бих казал едно простичко, но много съдържателно "Благодаря" за вашите отценки.
В момента съм много сериозно ангажиран, следя форума постоянно или по точно следят го и ми праедават абсолютно всичко, разбира се също имам какво да кажа и ще го публикувам при малко останало свободно време.
Ще го направя както досега.... без да пропусна и думичка от това което някой е казал

Засега желая успех на Вас и невероятно ползотворна седмица


Go Up