06 декември , 2021, 07:31:04

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


ETERE

Started by Patriot in Fashion, 19 октомври , 2006, 21:32:50

« назад - напред »
Go Down

Patriot in Fashion

Хайде приятели, чакам.....

Tania84

Този месец като ходих на изложението за текстил -  Бгейт, ЕТЕРЕ си бяха направили нещо като шанд-шатра с едни балдахини. (-:
Разгледах щанда им, видях доста добри неща, взех и каталога им,но ми направи впечатление, че изложените им модели бяха прекалено хубави,и определено нямаха нищо общо, с това което бях виждала в магазините им в София. Явно се бяха постарали да извадят нови модели, специално направени за изложението.
Иначе тази марка набра скорост,и мисля че направи добра заявка за себе си в Б-я като марка,но има какво още да се желае от материите и асортимента на облеклата. Кройките им са добри.

viky

 Клиентка съм на ЕTERE от самото начало и съм вярна на марката до днес. Първото яке, което си купих пред десетина години,  нося постоянно през летните вечери и не е мръднало.
 Кройките  и изпълнението за добри, но по отношение на материалите има какво да се желае.                
Предложения: Внимателно да бъдат подбирани материите, като се предпочитат по- качествени, макар и ненатрапчиви на пръв поглед платове. Да не се застъпва толкова широко рустикалния стил- пластове, рюшчета и т.н. Силата на бренда е в изисканите дрехи, ако имат един -два акцента, като аксесоари, напр.едно изкуствено, малко екстравагантно цвете към деловия костюм, би го напрало женствен и без къдрички, реснички и др.п...
В кройките да се обърне внимание на ръкавната извивка при костюмите и връхните дрехи - трябва да и се даде повече свобода, да се отпусне.
Трикотажните "поло"-блузи имат прекалено тесни яки, нека конструкторите да се опитат да ги облекат, за да разберат за какво иде реч.
                        С най-добри чуства: Вики


taniata

Кой от ETERE си ти? Еми ли си? Аз съм Таня георгиева от НБУ

Nevena

За това което съм виждала тяхно, немога да видя ясен образ, за които работят смесване на силуети и дължини, нещо има недоизмислено невиждам идея, невиждам и последователност. Тук таме нещо добро, което е научкано според мене без ясна цел за кого е измислено.

vili88

етере?веднъж влязох в техен магазин и видях жилетка като на баба ми на златната цена от 120 лв. и се отказах повече да влизам. :D :D :D

Coco

Моите уважения!

kloi

Веднъж се подлъгах да изхарча доста пари в магазина им в ЦУМ и съм тотално разочарована!
1. Още първата седмица започна да излиза ватата от якето ми и при положение ,че то беше черно белите топчета не стояха съвсем добре  >:(
2. Костюм в цвят кафе дори и при много щадящо пране избледня още от самото начало.
3. Джинсов панталон се разкъса или направо раздра (не разпори ) по шевовете.
Не си заслужава да печелите с толкова евтини платове , ако желаете да градите име на марка.
За парите, които дадох очаквах много повече. Мисля, че мястото на тази шивашка фирма не е в сегмента на марковите облекла с добро качество.

Go Up