СТАРТИРА БЪЛГАРСКИЯ МОДЕН КАТАЛОГ

Started by Бончо, 11 септември , 2006, 21:52:00

« назад - напред »
Go Down

Бончо

Фирма ДЕМИ-ЕООД, стартира системата БЪЛГАРСКИ МОДЕН КАТАЛОГ

Идеята на БЪЛГАРСКИ МОДЕН КАТАЛОГ е, всички които са свързани по някакъв начин с българската мода, било комерсиално или хоби, да получат БЕЗПЛАТНО пространство(10МВ) за реклама в съответната категория.
Съжалявам за закъснението, но за добро или лошо е вече факт.

ЧЕСТИТО на всички бъдещи ползватели и дано системата да е полезна на повече потребители, колеги и партньори .

Секцията "ТЪРГОВЦИ" е само за търговци на БЪЛГАРСКА МОДА, материали, техника и технологии.

http://forum.demi-bg.com/viewtopic.php?t=76&sid=3cc075f102640994c27723e944884e49


Lidia_Y
               Поздравявам Ви за изключително полезната работа, която сте организирали и реализирали. Непременно ще има успешно бъдеще. Лидия

Райна

Лидия,
не мога да повярвам, че някой може да каже браво на нещо, което някой друг е направил. Вие откъде сте !!!
Браво и на вас !

Райна

Lidia_Y                    Здравейте Райна,

             Аз съм от София и Ви благодаря за "Браво на вас!".
             По мое мнение, не смятям че сте обективна, като обобщавате, че всички, или повече от хората не оценяват труда и качествата на заобикалящите ги. Да, разбира се има доста ограничени и недоограмотени индивиди, но това е част от драмата на живота. Не е разумно да ги забелязваме и да им обръщаме особено внимание. Може би ...
                Лидия

Райна

Драга Лидия,
Хубаво е, че сте скромна. Аз обаче съм по обобщенията. Ако ти хареса нещо и виждаш, че е хубаво, подкрепи този човек. Така както направихте вие. Аз съм свидетелка на десетки хубави инициативи, които се провалят, защото този който ги е захванал не получава едно браво. А и героите имат нужда от подкрепа...

Райна

Lidia_Y                  Здравейте Райна,

            Аз въобще не съм скромна, а доста прагматична. Тъй като не съм толкова млада вече и то имам повече търпение. Ако срещнете човек, който куца (това е видим дефект),  едва ли ще очаквате от него да спринтира ... Защо тогава следва да се очаква нормална мисловна дейност от идивид чиито мозък куца - това също е видим дефект, но не винаги от пръв поглед. Смятам, че не е приятно да се получават овации от мозъчни неблагополучия.
            Има смисъл човек да очаква подкрепа от качествени индивиди. Както пише в истинските книги - законите са за слабите, силните постъпват както трябва.
             Лидия

Бончо

Започвам да си мисля, че положението в нашия бранш е отчайващо зле.
Инженерите си имат професионален форум CAD/CAM, Дизайнерите по печат и предпечатна подготовка graphilla, майсторите на 3Д 3dbg, за още куп специализирани форуми да не говоря, само в нашия бранш няма професионална обмяна на мнения. Куп "специалисти" които не могат една презентация да си съставят.

За една седмица и половина, каталога привлече 10-на потребители от които, на 3/4 презентацията им е тип обява. Съгласен съм, че не всеки му се намира под ръка графичен материал(който не е трудно да се създаде), но да не може едно що-годе добро представяне на дейноста си да направи, нещо не го разбирам.

Добре е, че има някой който подкрепя добрите идеи, все от някъде трябва да се започне.


Go Up