28 май , 2023, 18:52:18

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


KENSOL

Started by Patriot in Fashion, 10 септември , 2006, 23:55:26

« назад - напред »
Go Down

Patriot in Fashion

Какво мислите за дрехите с марка KENSOL,
и за налагането на този бранд от фирма Месалина - Русе?

Бончо

Добре правят русенските фирми, че започват да излизат от ишлемето и да се ориентират към собствено производство и собствени марки. Може и да им куца маркетинга, но все от някъде трябва да се започне.

AMF

Дрехите са страхотни. Таво лято си купих една пола - уникална е! Хвърлила съм мерак и на някои други нещица. Лично на мен много ми харесват. Съчетават развижените парцалки с добрата линия.

Patriot in Fashion

 Аз лично смятам че имат пропуски в дизайна.
Не познавам лично разработчиците във фирмата, но ми се струва от това което виждам че са поскоро конструктури отколкото дизайнери.
Мисля че се играе прекалено много с конструкцията на дрехата, от там е и горния извод.
Иначе имат хубав сайт и винаги зареден магазин без "дупки" между сезоните.

rosen

Съобщението беше редактирано (11-12-06 08:31)

Patriot in Fashion

Напълно съм съгласен с теб за съобразяването с потребителите.
Не мисля обаче че фактора който трябва да влияе най-много е потребителския вкус. Смятам че много от читателите и писачите във форума ще се съгласят, че досега никой не се е стремил да формира потребителски вкус към продуктите си.
Мисля че не може да градиш лейбъл и да правш къси гащи и потници (не визирам KENSOL, а говоря принципно) защото пазара го иска.

Tania84

Преди 2-3 зими, Кенсол бяха пуснали едни дамски зимни палта в няколко цвята.Помня, как половин София се беше наводнила с тях-купуваха ги като топъл хляб. Всяка 3-та беше облечена с такова палто. Никак не е за подценяване този факт.Щом една русенска фирма успява да наложи дадена дреха, толкова масово в един голям град като София - какво по-хубаво от това.
Поздрави на Невян-дизайнера! (-:

vov

Drehite sa strahotni,az lichno imam drehi s tazi marka i sa unikalni.Kolkoto do paltata,te syshto sa prekrasni,osobeno minalogodishnata kolekcia.

Go Up