02 октомври , 2023, 02:41:02

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Elizabeth

Started by Tania84, 25 февруари , 2007, 21:56:57

« назад - напред »
Go Down

Tania84

Съобщението беше редактирано (03-04-07 21:55)

Nikolay

Аля Милушева?  

Таня,
говориш все едно всеки е длъжен да познава тази жена и творчеството и.

Питах Гугли за нея и той ми показа следното:
  "Все още си спомням голямата стълба с червен килим в бутика на Валентино в Рим" - разказва Аля. На девет години се изправя пред фантастичните витрини на известния дизайнер и още си спомня как сърцето й замира от възторг. Никога няма да забрави божествените бледорозови и жълти рокли, целите в пера...."  И т.н

Звучи нереално като холивудски филм. Но определено целта определя  стила на писане.  Допадна ми нещо в индивидуалноста на текстовия подтекст.  Добра работа.  

Впечатляващо образование има тази жена. Макар, да смятам, че едва ли е за хвалба да  работиш за "имидж" като Памела Андерсън.

За марката ми е трудно да дам мнение но от видяното там определено  равнището е високо, предполагам, съответсва на целите.  Колкото до роклите на дизайнерката не видях нещо изумително, по-скоро като, че ли е придържане към тенденциите.
 Впечатлението ми от сайта е положително (не е уникален но е добре изпълнен, още веднъж,  докато съм под влиянието на видяното да спомена че ми хареса текстовото оформление.

В резюме: Добре и кадърно изпълнени тенденциозни (имам предвид в тендеция) модели в грижливо пакетирана опаковка.  Нищо иновативно и  с дъх на бъдеще не видях.

Ира


 Уважаеми Николай,

 Аля е една от най-известните дизайнерки в България в момента, а тъй като това е форум за хора, изкушени от Модата се предполага, че пишещите тук имат някаква `база данни`.

 Уаууууу, колко сте критичен към нейното `творчество`!!!

Аз мисля, че тя прави красиви дрехи. Не работя с нея, нито я познавам лично - казвам го, защото съм убедена, че ще ме заподозрете именно в това:)

Освен това марката, зад която стои следва едно последователно развитие. Роклите й са за жени, които винаги искат да останат принцеси - много красиви, цветни, с приятни кройки и елементи.

Go Up