28 март , 2023, 17:00:33

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Радост Драганова от "Огледала"-БТВ!

Started by Marinova, 05 май , 2005, 17:28:29

« назад - напред »
Go Down

Marinova

Радост Драганова от "Огледала"-БТВ!
Въпросната дама е бивша проститутка в Пловдив и Стара Загора

МАРИНОВА

Радост Драганова от "Огледала"-БТВ!
Въпросната дама е бивша проститутка в Пловдив и Стара Загора откъдето е родом.В същност истинското и име е Недка Димчева Георгиева.Родена в Стара Загора на 2.6.1975г. , където завършва средно образование . Там живеят родителите й , на ул. Граф Игнатиев № 33/а/13. Цялата автобиография на Радост Драганова е абсолютна измислица. Предполагам Недка си е сменила името заради няколко грозни прякора един от които е Недка щастливата пръдня/Недка-пухлата/ . Само , че още преди Слави да я лансира в БТВ Недка е била известна в Плвдив , където е следвала 93/94г. руска филология, като Неда -курвето , щото въпросната дама си е падала по яки борчета с глеми портфейли и съответно прекъсва руска филология и се прибира за известно време в Стара Загора. След което решава , че със старото име някак няма да й върви и се преименува на Радост.И така от бившата проститутка Неда - курвето , се превръща в изключително "талантливата юристка", "шампионка по синхронно плуване" Радост Драганова. С две думи слага кръст на гадното си минало и почва нов живот, нова кариера с измислена автобиография и най-вече е пример за подражание на всяка тинейдджърка в България.
Е, ако не ми вярвате, само ще ви кажа , че България няма шампиони по синхронно плуване и това много лесно може да се провери.
гр. Стара Загора
ул. Граф Игнатиев - 33, вх.А, ап.13
тел. е аналогов/всеки момент ще го сменят/
042/3-13-87
Освен това Нели Атанасова, не беше по различна . Като любовница на покойния небезизвестен бизнесмен Иво Карамански му роди син , който в момента е на шест години срещу скромната сума от 70 000$+ луксозен апартамент в София.
Е, питам се как така 2 бивши проститутки се озоваха в най -реномираната телевизия в България и съответно най-гледаното време? В България има 2 ефирни телевизии -едната е БНБ, другата БТВ , или както е известна като телевизията на Рупърт Мърдок . Проблема е , че въобще БТВ няма нищо общо с медииният магнат Мърдок. Тя е създадена с пари на бившата държавна сигурност и съответно е собственост на хора от ДС -Гергов и се управлява от такива -Светлана Василева , съпруга на бившия посланик в Швейцария Красимир Станков . "Журналистките" в тази телевизия изпълняват и други функции , като например да забавляват господа от ранга на посланици , политици и пр.Но за съжаление хората в България нямат възможност за кабелна тв и са принудени да гледат противните същества , които им показват по телевизията и които създават новини , предавания тип латиноамерикански сапунени опери. Ама така е , че кой в България ще гледа нещо различно освен сапунен сериал поднесен тарикатски по най - гледаната телевизия. Е , поне се самозаблуждаваме , че никой не ни манипулира мнението . Гледаме американо - руски новини с грозновати проститутки , ненормални , инфантилни водещи на предавания , които ти дават морални съвети и се наслаждаваме на животеца.
В България има 2 ефирни телевизии -едната е БНБ, другата БТВ , или както е известна като телевизията на Рупърт Мърдок . Проблема е , че въобще БТВ няма нищо общо с медииният магнат Мърдок. Тя е създадена с пари на бившата държавна сигурност и съответно е собственост на хора от ДС -Гергов и се управлява от такива -Светлана Василева , съпруга на бившия посланик в Швейцария Красимир Станков . "Журналистките" в тази телевизия изпълняват и други функции , като например да забавляват господа от ранга на посланици , политици и пр.Но за съжаление хората в България нямат възможност за кабелна тв и са принудени да гледат противните същества , които им показват по телевизията и които създават новини , предавания тип латиноамерикански сапунени опери. Ама така е , че кой в България ще гледа нещо различно освен сапунен сериал поднесен тарикатски по най - гледаната телевизия. Е , поне се самозаблуждаваме , че никой не ни манипулира мнението .

Киров

Не се учудвам , че Недка Пухлата вече една година се задържа в ефира на БТВ. Шефката на БТВ Светлана Василева беше преподавателка на Недка Георгиева /Радост Драганова/ в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".
След като съпруга на Василева, Красимир Станков, беше върнат от посолството в САЩ в България или по-точно след нареждането на Стоян Ганев всички агентури от посолствата се прибраха в България, Красимир уреди свръх интилигентната си женица а преподавателка в ПУ. Василева има диплома по английска филология от Софийския университет , на в Пловдивския беше назначена като асистентка по руски език, т.е. водеше упражненията на студентите по руска филология. Повечето от бяха завършили руски гимназии и горката Василева доста поизпотяваше , докато си проведе упражнението.Не особенно лицеприятната гледка , когато преподавател знае по-малко от студентите си , или по-точно когато стдентите говорят добре руски, а преподавателката пелтечи на руско-български.
Изключително грозна ситуациика , но това се повтаряше всяка седмица в продължение на 1 год., докато тогавашния ректор на ПУ Огнян Сапарев не получи неколкократни оплаквания от Василева заради неграмотността й , и се наложи да бъде отстранена.За да избегне 28-годишната преподавателка по руски език срама от неграмотността си забременя и след около година роди дъщеричка.
А сега познайте , коя беше любимата студентка на неграмотната СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА? ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ В АРХИВА НА ПЛОВДИВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ.

ХАНИ

БРАВО !!!! НАЙ-ПОСЛЕ НЯКОЙ ДА НАПИШЕ ИСТИНАТА!

Go Up