15 юли , 2024, 14:28:26

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


TCENZURA!!!

Started by Medien Moden Savet, 02 юни , 2005, 15:14:47

« назад - напред »
Go Down

Medien Moden Savet

SHTO E TO TZENZURA i do koga shte vlastva v Bulgaria!!!
Bulgaria e edna i obedineni mojem poveche!!!
Tai kato informaciata do tozi moment ne e publikuvana v rubrika Predstoiashto na Fashion.bg si pozvoliavame da Vi informirame po tozi nachin!!! ... stiga web administratora da ne ia iztrie!!!

PREMIERA V PARIS!!!
Подписването на договора, предвиждащ присъединяването на България към ЕС обозначи един нов важен етап в историята на една страна и разкри богати възможности за показване способността на българския народ, историческите и културните му богатства.
Събитието ,,СРЕЩА С БЪЛГАРИЯ!" в Париж, Франция е в чест на великия творец от български произход Алексис Вайсенберг и по повод присъединяването на България към ЕС.
Основавайки се на честването в Париж, в периода 17.05.-24.06.2005, което се провежда под висшия патронаж на Господин Жак Ширак, президент на Република Франция и почетен председател на Националния комитет за артистично образование на Франция, за първи път в историята на развитието на българското изкуство в модата са включени 3 самостоятелни модни дефилета премиера на Националната камара за мода на Република България.
На световен подиум в ателието на Пабло Пикасо на ул. "Гранд Огюстен" №7 в Париж по покана на Националния комитет за артистично образование и Сезам Интернасионал, български дизайнери представят колекции Прет-а-Порте и От-кутюр с българска индивидуалност и креативност, втъкана в музика и с етноелементи, с индивидуален почерк и характерен щемпел, гласящ "Това е България!".
Модните спектакли, днес на 02.06.2005 от 19.30ч. и на 03.06.2005 от 16.30ч. са финализирани с последващ коктейл на чаша българско вино от Ловико Сухиндол за официалните гости: модни професионалисти и френски политически и културен елит. Колекциите Прет-а-Порте са на Модна къща ЮНОНА с дизайнер Катя Генева, ИНТЕРФЕШЪН с дизайнери Татяна Фарес и Ясна Соколова и ВИВА СТИЛ с дизайнер Анастасия Четникова. Автентичният български От-Котюр в колекция "БЪЛГАРИЯ" на Националната камара за мода е на фона на живото изпълнение на дългогодишния солист на Фолклорен Ансамбъл "Тракия" Въльо Начев. Колекциите От-кутюр са на дизайнерите Катя Горанова и Мирослава Бонева за ДРИЙМ НЕТ и Станислав Петров за НАДИН.
Дефилират моделите на представителните български модни агенции Маринела, Хай Левъл, Уеб моделс, Джей Моделс и БГ Моделс. Прическите са дело на екип на стилист Капанов-официален представител за България на Интер коафьор, а сценичния грим на Иво Живков.
По покана на българската дипломатическа мисия в Париж на 04.06.2005 от 18.00ч. в Българския културен център, премиерата на Националната камара за мода на френски подиум финализира с модно дефиле пред българската общественост в Париж.
Събитието се осъществява с подкрепата на Агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия към Министерство на икономиката на България, Българската асоциация за развитие на малките и средни предприятия и бизнес центрове, Ловико Сухиндол и Международна транспортна компания Юнион-Ивкони.

Надяваме се на Вашата медийна подкрепа и висококомпетентна оценка, която ще поощри усилията ни положени през последната година за плодотворно отваряне към по-добро оценяване на качествата на България и българските дизайнери, които все още са слабо познати във Франция, Европейския съюз и света.

С уважение,
Медиен Моден Съвет на Национална камара за мода-България

Bilyana Kirilova

Bravo!
Samo napred!
Triabva da sme blagodarni,che vi ima!


Go Up