Лек за целулита и мазнините

Started by lora1, 16 ноември , 2006, 00:34:12

« назад - напред »
Go Down

Anna5531

#15
13 ноември , 2013, 15:01:54 Last Edit: 05 май , 2019, 09:13:39 by Anna5531
Таблетки за целулит - https://cellinea.com Лично съм го ползвала и много ми помогна.

bucaran

Интересно вече и за целулит има таблетки :)
____________
решетки , метални решетки

fantastico

Целулита доста трудно се бори, едва ли ще стане само с хапчета.

alisiq

Четох за масажите срещу целулит, но не мога да разбера дали са ефикасни, някои изпробвал ли ги е?

pepimili

Аз съм пробвала много неща, но от опит мога да кажа, че пълното премахване на целулита е много много трудно. Изисква се много воля и прилагане на различни методи. Масажите доста помагат, но само с тях не става - всичко е много комплексно. Важна е храната, движението, течностите начина на живот!
Multi sunt vocati, pauci vero electi https://incanto.center/

nanonini

аз редовно си ексфолирам кожата и я третирам с различни антицелулитни продукти. Наистина трябва постоянство но с правилния начин на живот има ефект!
Животът наистина е лесен, но ние настояваме да го направим сложен. http://www.sisi-bg.com/shoes/damski-obuvki/damski-botushi

stasi

И аз преди около година забелязах появата на целилут. Знаех, че кремовете няма да помогнат поради тази причина взех по-сериозни мерки. Нямах много пари и затова изтеглих кредит от http://cashcredit.bg/ . Процедурите не са никак евтини, но изтеглих едно кредитче, което успях да върна за няколко месеца, не е кой знае какво. Започнах да ходя на процедури и сега резултатът наистина е на лице. Така че момичета не се залъгвайте с някакви кремове, които са много скъпи и нямат ефект.

alisiq

Аз четох, че целулита може да се премахне чрез упражнения. Отскоро започнах да ходя в парка вечер да спортувам и дори си купих въже за скачане от https://healthstore.bg/aksesoari/vzheta-za-skachane . Надявам се, че с комплексни упражнения, които правя ще премахна целулира и в същото време ще оформя краката си.

stasi

Добре правиш, дано има ефект.

Go Up