ЕХХО фалшификат

Started by Нора, 25 януари , 2007, 14:08:25

« назад - напред »
Go Down

Нора

Никога вече няма да си купя блуза с марката ЕХХО.
Нямам идея кога българските производители ще държат на качеството на произведените от тях стоки, но явно моментът още не е дошъл.
Съвсем скоро се убедих в това за пореден път. Преди месец си закупих две прекрасни на външен вид блузи от фирмен магазин ЕХХО. И на двете им се случи едно и също нещо- на второто по ред обличане се разплетоха на биетата. Отидох да направя рекламация в магазина и една "умна" продавачка ми обясни, че блузите са се разплели, защото са ми малки. Съвсем добронамерено ми приведе и друг пример, случил и се наскоро/ преди 2 дни/ с друга клиентка, която много неблагоразумно си била вдигнала ръцете нагоре и "спраскала" блузата на ръкавите. Направих си извода, че блузите продавани от тези магазини са предназназначени за изкуствените манекени в магазините, които не извършват никакви движения и няма опасност да повредят стоките. Аз лично ще се обърна към Комисията за защита на потребителите и няма да стъпя повече в тези магазини. За вас незнам.

one_one

Браво Нора! Само така! Трябва някой да им натрие носа най-накрая! Време е да покажем, че ние потребителите имаме права!

И тук ми се иска да дам един пример. Изводите ще ги оставя на вас...

В момента живея в чужбина. Миналата седмица бях на пазар в хранителен магазин от рода на "Била". Когато прибирах продуктите в багажника на колата си, съм пропуснала да сложа един кашон с минерална вода, който беше най-отдолу на количката. Открих пропуска, чак когато се прибрах у дома. Помислих си, че ако някой е намерил кашона в количката може би ще го е предал в магазина (това са, няма и 5-6 лв), та реших да се върна. Попитах в магазина, любезна служителка се свърза с някой по радиостанцията и се установи, че никой не е намерил мойта вода. И после, вместо да ми обяснява колко съм "заспала" или как това си е моя отговорност, щом не е станало на територията на магазина, а на паркинга отвън.... тя ми каза: "Ами, идете до щанда и си вземете друг кашон." По пътя обратно си мислех къде ли им е сметката на тия хора? Дали не си помислиха, че заради един кашон вода няма повече да си пазарувам от техния магазин, що ли...

Ира

 
 чак пък фалшификат... аз съм си купувала много пъти от магазина им срещу френския институт и винаги съм оставала доволна... мога да кажа за пуловерите, че никога не съм имала проблем след пране или нещо друго - остават си номера, който съм си купила:) което не се случва често.
може би, просто не сте уцелили модел.
аз предпочитам българските неща и пазарувам от доста родни марки. трябва да ви кажа, че качеството е нива от разни китайски или турски боклуци, с които ни заливат.

Go Up