20 януари , 2022, 07:13:17

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


ZEBRA

Started by Tania84, 15 октомври , 2006, 14:40:34

« назад - напред »
Go Down

Tania84

Очаквам мненията ви за Зебра!

Patriot in Fashion

Виж това е нещо интересно.
Принципно съм гледал нещата им на ревю, мога да кажа че са ми харесали до някъде, били са актуални и като цветове и като силуети.
Но за изграждане на някаква марка....бих могъл да се усмихна многозначително. Съмнявам се да се произвеждат повече от 5 бройки от модел (дори мисля че и те са много).

Tania84

Да,абсолютно съм съгласна с теб.Била съм на техни 2 ревюта-тази пролет,и миналата есен.Наистина моделите им са много разчупени,и винаги актуални.Особено ми хареса колекцията им пролет-лято - с моряшки и капитански елементи, и като цяло моделите бяха много свежи.Лошото е, че тази марка няма сайт, а и магазина им на Солунска не показва някаква класа - прилича на гараж. (този в Мол-а е по-добър,но...) Обаче, наистина незнам колко бройки произвеждат от даден модел, нищо чудно с моделите които правят, да се облича шефката - Цвети и нейните приятелки. (-:

Patriot in Fashion

 Така е имат идеи (незнам кой е дизайнера) дори и да копират, знаят как да го направят с мярка и мисъл, но от към реализация на идеите е доста зле. Но определено са свежа нотка

Go Up