Хайде да спрете с глупостите във форума!

Started by Patriot in Fashion, 26 септември , 2006, 08:16:43

« назад - напред »
Go Down

Patriot in Fashion

 Мили хора,
Далеч съм от мисълта че сте неграмотни, ама четете раздела на форума в който пускате мнения....а този е "Българска мода".
Така че спрете с историики от типа "Маникюр", "Нов склад за дрехи", "Шиене на ишлеме".....и т.н.
Нека обсъждаме професионално тук какво се прави в България, и всеки дава своето мнение!
За това което искате да пишете си има други места където ще намерите точната аудитория.
Иначе токувиж някой ден видя и няколко рецепти за кюфтета по чирпански тук.

Хайде спорна и умната!

P.I.F

sladka_pastichka

Напълно съм съгласна с написаното по-горе.Дайте да си говорим малко за българска мода ако за такава може да се говори изобщо.изключвам разбира се моята любима дизайнерка Виргиния Здравкова тъй като нейните модели са едно много по-високо ниво .Дайте да я разнищим тая българска мода и да и кажем положителните и отрицателните страни.Ето такива теми трябва да се дискутират в този форум.

Райна

Мисля, че няма смисъл да я разнищваме модата (в отрицателен смисъл), хайде да помислим да и помогнем !
Критики ...лесно ! Къде е клуба за интереси, къде е истинската дискусия.
Когато се появим с истинските си имена и застанем зад тях, тогава може да има смисъл от градивност, дори и от критики.
Иначе и аз може да харесвам Виргиния, но не мога да кажа, че всички останали са маскари.
Модата се ражда в България сега... трябва да и помогнем да проходи :-)Съобщението беше редактирано (10-01-06 09:14)
Райна

sladka_pastichka

Точно защото сега се заражда българската мода,трябва да бъде казано всичко негативно зараждащо се с нея.Например това че сватбените рокли са доста едентични по между си,спортните облекла пък са на толкова ниско ниво все едно са взети от някоя квартална сергия,и т.н.Трябва ли да си мълчим за тези доста негативни черти на българската мода(още веднъж изключвам В.Здравкова,защото тя е дизайнер на европейско ниво,не на българско)

Lidia_Y               Уважаема Сладка пастичка,

              Разбира се, полезно е да се чуят повече различни мнения, но добре би било да са представени чрез грамотно написан тест. Лидия

sladka_pastichka

Важен е смисълът на написаното и мисля ,че той се разбира и е повече от ясен,така че не мисля ,че една-две допуснати грешки при писането биха попречили на този,който чете текста да го разбере.И бих ви помолила първо да проверите вашият текст и след това да поправяте грешките на другите текстове.Не е ли по-добре да говорим за мода,а не за правопис?

one_one

Sjakash njakoj kaza "Hajde da popishem malko gluposti...", a ne tochno obratnoto...

AMF

Един от начините да се помогне на модата е, да има форум, в който да се говори за всичко, включително и за "нов склад за дрехи". Вие великите си говорете някъде другаде и не наричайте съобщенията на хората глупости!
one_one - много точно казано!

Бончо

Ами то има, но ...... писането на 6liokavica по каквито и да е причини е забранено.

http://forum.demi-bg.com/

Patriot in Fashion

Драги AMF
Ако разбираш под мода, изкупуването на дрешки за 3-5 евро от фирми които шият ишлеме и препродаването в складовете за 40-50 лева, то много ми е мъчно за твоята ценностна система.
Това по никакъв начин не обогатява, а по скоро ограбва....
Дори смятам че не си схванал контекста на ONE_ONE.
Ако нямаш какво да кажеш и да е градивно....по добре си стой в рубриките за "нов склад"

AMF

Това, което разбирам под мода, нека си стои в моите представи и да не бъде квалифицирано с остроумни забележки, ако обичаш. И се съмнявай ко не разбира One_one . Вкарай малко логика освен гръмки фрази и философски изказвания.

sladka_pastichka

Много добре казано,Patriot inFashion!И аз като теб мисля,че под мода и модни двехи не трябва да се разбират евтини парцалки,продаващи се на някой битак.Модата е нещо коренно различно от това,което може да се види в този "нов склад".Незнам дали ти ,AMF, си виждал облекла на висшата мода,които изобилстват от скъпи платове,камъни и т.н.Аз съм виждала и единственото,което мога да ти кажа е ,че не бих ги поставила на едно ниво с обикновени дрешки от този "нов склад".Но явно ти ,AMF,не познаваш добре значението на думата"МОДА".

AMF

Никой не казва, че модата се намира в складовете за евтини дрешки. Но определено се забелязва и не само там, където са скъпите материи и камъни! Ако градивно е това, да се обсъжда клюкарски, коя марка била италианска, или дали това било верно и разни подобни, много се извинявам, но не сте прави!
Не казвам, че складовете с бельо правят модата, но тук имат място всички изказвания, показват също и на какво ниво сме! Като сте толкова над тези неща, просто ги подминете!

AMF

Не може да делите модата на висша и на тази, която се продава по битаците! Доста плоско и тесногръдо е!

one_one

Hajde naistina da sprem s mahlenskite prepirni. Koj kakvo kazal, puk kak go e napisal, kakva mu bila cennostnata sistema.... Kakvo obshto ima tova s modata - visha ili ne?
Vijte az na kakvo popadnah:
http://provocator.be/
Dajte da napravim neshto gradivno, vsichki zaedno. A ne edin sreshtu drug. Za tolkova godini democracia trjabvashe da sme se ubedili veche, che tozi podhod e greshen. Ne vijdate li dokude ja dokarahme?
I poneje vsichki sme otgovorni - i tezi v "novia sklad", i tezi deto shjat ishlemeta, i onezi deto defilirat po podiumite, i skupite, i evtinite marki... Hajde da si podadem ruce in da vurvim napred!

Surdechni pozdravi,

One_one


Go Up