26 май , 2019, 14:19:06

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
http://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Recent Posts

Pages 1 ... 7 8 9 10
91
И аз си взимам гумите от медина мед. Много съм доволна! Изкарват ме без проблем по 3-4 години ,а като цени са може би най-добрите в България.
92
Много благодаря! Харесах си вече, та дори и ги поръчах. Някакви на Сони бяха и много ми допаднаха като дизайн! Много ми помогна, наистина!
93
Много ти благодаря! Надявам се да ни хареса и да отидем отново, но кой знае :D .
94
Аз при нужда винаги тегля от CashCredit, много са коректни. Ако искаш влез в сайта и разгледай условията им. Успех от мен и дано да съм помогнала. :)
95
Обяви, търся, продавам ... / Re:Гуми за колата?
Last post by Mia_ - 25 април , 2019, 18:28:19
Здравей! Съветвам те да си вземеш летни гуми от медина мед. Аз винаги поръчвам от там и съм много доволна. Изкарват ме по 3-4 години, без да мръднат, а колата си я карам доста. Влез и разгледай какво предлагат в сайта, а ако искаш да ги видиш на място, имат много сервизи из цялата страна.
96
Електронни магазини / Re:Безжични слушалки
Last post by evy - 25 април , 2019, 17:50:23
Здравей! Аз наскоро се изръсих доста за едни безжични слушалки. Сега малко ме е яд, защото виждам доста по-евтини, а и тогава не се сетих да погледна за втора употреба. В базар бг има доста обяви. Влез от тук и разгледай. Дано си харесаш нещо!  :)
97
Привет! Аз всяка година ходя на палатки с моите приятели. Сигурна съм, че и на вас много ще ви хареса и ще повторите и потретите. Доколкото палатката, преди няколко години си взех ето от тук: https://4sales.bg/113-oborudvane-za-kmping/117-palatki . Доставката беше много бърза. И до ден днешен със същата тази палатка ходя да къмпингувам. Наистина много ми харесва и като дизайн, и като функционалност. Щом ще ви е за пръв път според мен не си заслужава да давате много пари за оборудване. Тук палатките им са евтини и в същото време доста качествени.
98
Обяви, търся, продавам ... / Гуми за колата?
Last post by evy - 25 април , 2019, 16:44:57
Здравейте! Купих си нова кола, но е със зимни гуми. Отдавна продадох старата и сега ми трябват нови гуми за лятото. Не съм сменяла гуми от много време. Не знам кои са хубави и качествени и кои не. Можете ли да ми препоръчате от къде и какви да взема?
99
Здравейте, виждам че безжичните слушалки набират популярност на пазара и мисля и аз да си купя. Това, което ме притеснява е цената. Доста са скъпи, а за жалост не разполагам с такъв бюджет в момента. Можете ли да ми препоръчате от къде мога да си взема, но втора употреба. В повечето сайтове е пълно с измамници и поради това не съм рискувала да поръчам. Благодаря предварително!
100
Здравейте! Едно приятелско семейство ни покани тази година да отидем с тях на къмпинг. Досега не сме ходили и нямаме никъкво оборудване. Първо решихме, че трябва да си вземем най-важното - палатка. Попаднахме на един сайт, но ни се сториха много фалшиви. Вие ходите ли на къмпинг? Можете ли да ни препоръчате от къде да си купем палатката?
Pages 1 ... 7 8 9 10