23 юни , 2024, 20:28:12

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Recent Posts

Pages 1 ... 7 8 9 10
91
https://dresslily.com Поръчвал съм от няколко години вече чрез този сайт и съм доволен като цяло.
все се каня да поръчам от там, има много яки неща :)
92
моделите изглеждат готино :)
93
Здравейте  :)  :)  :)
Наближава 18-тата годишнина със съпруга ми. На кратко: искам да го изненадам с нещо неочаквано, но идеите ми май не са чак толкова добри.  :(
Мислех си за екскурзия в чужбина. Проблемът е, че не можем да оставим децата за повече от 2-3 дена.

Чакам съветите ви!!!  8)
94
Разгледай специалностите в ТУ, но не очаквай кой знае какво. Най-добре е да се запишеш успоредно и в някоя академия, както казва колежката.
95
Чета основно money и dir. Имат доста интересни новини.
96
Нашата компания може да ви организира страхотна екскурзия до различни дестинации. Ще можете да се насладите на красотите на българското черноморие и планините на България. Ще ви покажем археологически и исторически местности, част от световното наследство. Предлагаме и екскурзии до съседни на България държави. Последната ни и най-нова оферта е - Шопинг програма Одрин и Лозенград с нощувка. Statuschauffeur
97
Фирма ,,М С инженеринг ООД" работи успешно на българският пазар от 2002 година. След 17 години търговска дейност на българския пазар може да се похвалим с три търговски обекта намиращи се в рамките на град София.
Асортиментът ни е богат и разнообразен. Поддържаме в наличност над 12 000 артикула. В нашия електронен магазин - "ТИРБУШОНА" можете да намерите голямо разнообразие на продукти от козметика, всичко за дома поддръжка и ремонт, домашни потреби, строителни материали, вик и санитария, електроматериали, инструменти. Посетете ни на адрес - https://tirbushona.bg
98
Здравейте,
Ние сме фирма за почистване, като ние предлагаме груби почиствания на Вашия апартамент преди, по време на или след ремонт и разпомагаме с хора и камиони, промишлени прахосмукачки и екипировка да съберем старите мебели, строителните отпадъци и всичко непотребно. Също така ще изчистим Вашия гараж, таван или двор на къща.
Екипите, които наемаме за съчетание между хамали-студенти и опитни кадри, а бусовете, които използваме са наша собственост, за разлика от повечето фирми, където просто наемат бус и се слага надценка. Тези неща ни позволяват да предложим максимално ниски цени на нашите крайни клиенти. Ето и три от най- използваните наши опции:

- Двама служители и камион за 110лв., със застраховка, лицензи и такса за сметище

- Трима напълно оборудвани служители за 140лв. + камион, всички лицензи и застраховк

- Четирима оборудван и хамали за 170лв. с камион и всичко изброено по- горе
99
Не помня на кого беше, но имаше една диета с месо и зеленчуци. Казват, че около 10 кг. за 1-2 месеца са напълно постижими и то без глад.
100
Препоръчайте ми добър лазерен епилатор.
Pages 1 ... 7 8 9 10