21 юни , 2024, 16:51:56

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Recent Posts

Pages 1 ... 6 7 8 9 10
81
знаете ли за premestime? моля споделете ревюто си на този хамали
82
Електронни магазини / Re: Обзавеждане на стая?
Last post by apartamenti - 11 септември , 2019, 21:07:56
За пердета https://perdeta.net
83
Аз съм ползвала услугите до Доместина и съм доволна.
84
Зависи какъв тип новини търсиш - финансови, ежедневни, жълти... За всички си има различни сайтове :)
85
Аз след раждането бях качила доста килограми, но после минах на високобелтъчна диета познат още като кетонната диета и успях да сваля всичките 20 излишни килограма, които бях качила по време на бременността.
86
Аз препоръчвам Теодор за мъжки официални обувки  8)
87
Столчето за кола е една изключително важна и отговорна покупка. Според мен първо трябва да се информирате какви видове столчета за кола има и с какво едните са по-добри от другите, защото все пак става въпрос за безопасността на най-важното нещо в живота ти, а именно вашето детенце. При евентуално ПТП това може да се окаже животоспасяващо и изборът на столче за кола е много важен. Повечето хора гледат да закупят най-евтиното, но това според мен е много грешен подход. Евтините столчета не са минали необходимите краш тестове и не са достатъчно надеждни, безопасни и сертифицирани. По-добре да спестиш пари от други детски продукти (бебешка количка, кошара, играчки, дрешки и т.н.), но от това според мен не трябва. Иначе има една много хубава класация на детски столчета за кола, която може да видиш тук - https://bgbaby.net/stolcheta-za-kola/. Иначе за марка и модел всеки има различни предпочитания, но аз ви съветвам да заложите на по-утвърдени и познати марки. Вече с другите продукти може да се направи компромис с по-евтини и нискокачествени, но със столчето за кола не бива. Аз винаги съм се стремяла да избирам възможно най-доброто съотношение на цена - качество за всичко, което пазарувам, но с детското столче за кола не направих този компромис и заложих на световно известна марка, която прави множество тестове и сертифицира своите продукти. Разбира се дано никога да не се наложи да тестваме тези неща в реална обстановка, но дори да се служи най-лошото и да стане ПТП да сме се подготвили възможно най-добре, защото децата са много по-крехки от големите и дори при леко пътнотранспортно произшествие, в което на вас няма да ви има нищо, те могат да пострадат много!
88
Изборът на бебешка количка е винаги актуален. Цените на новите колички са високи, но ако търсите по-известните и популярните брандове и марки. Аз си закупих една полска марка, която по нищо не отстъпва на големите брандове, но цената е 2-3 пъти по-ниска. Попаднах на един сайта, който прави ревюта на детски продукти и аксесоари. Там има класация на 15-те най-добри бебешки колички, която може да ви е полезна при избора. Можете да я видите тук - https://bgbaby.net/bebeshki-kolichki/. Положението с бебешката количка е малко като с телефоните еднаква технология, но цените на iPhone са няколко пъти по-високи от тези на Samsung. Така че можете да откриете и доста качествени и най-важното нови бебешки колички, които са на по-малко популярни марки, но пък да не отстъпват по качество и функционалност на големите и известните производители.
89
За и против козметиката / Re:Растеж на косата
Last post by Argana - 02 септември , 2019, 15:17:34
Тривитаминола определено кара косъма да расте по-бързо, но трябва да се използва продължително време за добър ефект. Хубаво е да се използва в комбинация с други полезни вещества както са споменали много хора. С жълтък, зехтин, алкохол .. но аз препоръчвам най-много съчетанието с био арганово масло от мароко. В търговската мрежа трудно се намира такъв натурален био продукт, за това проучвайте добре преди да закупите. Има невероятен ефект.
90
Аз съм доволна от https://tendenz.bg/ имат и физически магазини в много градове, а онлайн гледам за промоции. Поне цените са много добри :)
Pages 1 ... 6 7 8 9 10