06 август , 2021, 02:49:30

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Recent Posts

Pages 1 2 3 4 5 6 7 ... 10
31
Модна къща Алерт е създадена през 2015 година.
Във фирмата работи млад екип с усет към модата.
В онлайн галерията на магазина може да намерите както бутикови артикули, така и артикули за всекидневието.
Всеки модел е разработен с много старание.
Дизайнерите на фирмата са с професионална квалификация и умения.
Това дава възможност да изпълняваме индивидуални поръчки по размери.
32
iRestore.bg предлага демонстрационни и употребявани телефони, таблети и лаптопи. Макар и употребявани, минавайки през реновационния ни център, предлаганите от нас продукти са с високо качество и отговарят на техническите характеристики на съответните модели като нови.

Ние вярваме в нашите продукти и това е причината Всеки един продукт в iRestore.bg да е с гаранция.

Клиентите на iRestore.bg имат право да върнат закупените продукти в 14 дневен срок.
33
Здравейте, имам малко заделени парички и реших да си взема нова преса за коса. Намерих сравнение на няколко модела в този сайт и се съм се спряла на Braun Satin Hair ST780 SensoCare. Вие какво ще ме посъветвате? :)
34
Форум за българска мода / Re:прашки и боди
Last post by wold - 16 януари , 2020, 18:05:55
Аз  съм мъж и нося боди бикина. Не е задължително да се носи бельо под бодито, но много носят. Аз нося слипове под бодито, но не винаги.
35
При положение, че търсите по-нестандартни дамски дрехи, които да бъдат в по-големи размери ви препоръчвам един онлайн магазин за макси мода, който се казва Monte Cervino. При тях бихте могли да откриете огромно разнообразие от дамски дрехи големи размери, които са произведени в Италия, а качеството им е много добро. Също така цените са им много приемливи и дори в момента имат много голяма зимна разпродажба и всичките предлагани от тях продукти и аксесоари са с 50% отстъпка от стандартната цена.
36
Можете да пишете на Monte Cervino, защото, доколкото ми е известно имат на разположение текстилен дизайнер, който работи изцяло за тях, но е по-добре направо да се свържете с тях, за да го обсъдите. Те имат онлайн бутик за макси мода - Monte Cervino и предлагат голям асортимент от дамска дрехи в големи размери и биха могли да ви помогнат, защото има опит и всичките им дрехи и аксесоари се произвеждат в Италия.
37
Аз имам друго предложение за по-пищните дами, които не могат да си намерят хубави дрешки в традиционните онлайн магазина. Можете да разгледате един онлайн бутик, който е специализиран в макси модата и дамските дрехи големи размери, а именно Monte Cervino. В него ще откриете богато гама от дрехи и аксесоари, които са специално предназначени за по-пухкавите и макси дами. В момента имат големи зимни намаления и всички артикули са намалени наполовина. Побързайте и разгледайте техните предложения, защото количествата много бързо се изчерпват.
38
Аз ви препоръчвам един онлайн магазин да макси мода - Monte Cervino. Той е специализиран изцяло в дамските дрехи големи размери и предлага много голямо разнообразие от дрешки и аксесоари. Всички дрехи се шият в Италия от висококачествени платове, но това не рефлектира върху тяхната цената. В момента имат голяма зимна разпродажба от 50% на всички продукти в сайта, а артикулите свършват много бързо. При положение, че имате нужда от дрехи големи размери и сте по-пищна дама то можете да хвърлите едно око на магазина и евентуално да си харесате нещо с огромна отстъпка.
39
За и против козметиката / Re:Целулит
Last post by DNP - 09 януари , 2020, 14:01:35
Ще ви споделя аз какво направих преди време и премахнах може би над 90% от целулита. Избрах си няколко продукта за гимнастика оттук https://www.fitneshrani.com/fitnes/fitnes-aksesoari , пробвах и с хранителни добавки, но не ми се получи нещо. Но обаче се доверих на този коректор за целулит. Нещата се получиха много бързо!
Pages 1 2 3 4 5 6 7 ... 10