24 април , 2019, 18:56:05

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Recent Posts

Pages1 2 3 4 ... 10
1
Здравейте! Омръзна ми да сменям постоянно клавиатурата и мишката на компютъра. През 2-3 месеца се развалят и трябва да взимам нови. Едва ли всички се чупят толкова бързо. Вие от къде си купувате периферията за компютъра? Можете ли да ми препоръчате нещо надеждно?
2
Миналото лято и аз исках да отслабна и използвах същият Л-карнитин. Заслужаваше си!
3
Добър ден! Преди време и на мен ми се наложи да тегля кредит. Нямах време да вися по банките и реших да изтегля бърз кредит. Доверих се на EasyCredit и останах наистина много доволна. Няма от какво да се притесняваш, понеже са много коректни. Според мен няма да съжаляваш.  ;)  Ето тук можеш да разгледаш сайта им. Успех!
4
Здравейте! Миналото лято ми се развали климатика в хола. Едвам изкарах до края на лятото от жега. За тази година съм се решила да си купа нов. Понеже имам доста разходи се чудя от къде да спестя пари. Една приятелка ме посъветва да изтегля бърз кредит. Чудех се дали някой друг е теглил такъв вид кредит и как се е справил с изплащането му после. Приемам всякакви съвети. Благодаря!
5
Привет! На мен много ми помогна ето този Л-карнитин: https://healthstore.bg/nutrex-liquid-l-carnitine-473-ml . И аз като теб се лутах от една диета на друга, но без особен успех. С тази добавка отслабването стана много по-лесно. Всеки ден виждах резултата, което ме надъхваше още повече! Довери ми се и ще останеш доволна :)
6
Здравейте! Опитвам да отслабна вече 3-ти месец, без никакви резултати. Пробвах какви ли не диети и тренировъчни програми. Чудех се дали няма някоя хранителна добавка, която да ми помогне да постигна целта си по-бързо и ефективно? Бих се радвала, ако можете да ми препоръчате нещо!
7
Здравей! Това е много мило от твоя страна. Напълно съм съгласна с теб. Направи всичко необходимо да запазиш връзката си. Аз лично не съм теглила бърз кредит, но знам от моите приятелки, че използват cashcredit и са много доволни. Доколкото са ми казвали можеш дори да кандидатстваш чрез фейсбук, а одобрението става за минути. Можеш да провериш по-подробно тук. Надявам се да съм ти помогнала. Успех!  :)
8
Здравейте понеже се занимавам с правенето на маси и столове от дърво. Търся да закупя от някъде лазурен лак на добра цена?
9
И аз купувам от там. Много качествени гуми!
10
Здравей! И моят приятел много се оплакваше, че гумите му бързо се износват. Посъветвах го да се довери на medina med. Остана много доволен и сега само от там си взима новите гуми. Те имат сервизи из цялата страна и също така хубав сайт, от който можеш да поръчаш. Ето от тук можеш да разгледаш 18-тките. Каквото и да избереш от сайта им, няма да сбъркаш! Цените са добри, а гумите от първо качество!
Pages1 2 3 4 ... 10