18 септември , 2021, 22:02:28

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Храбрия шивач

16
Какво да се прави Василе...
Треба да има прости като нас...не може всики да сме умни...
Аз от толкова време се опитвам да се науча на "шльокавица" ама виж на ....не ми се отдава, все на български език и българска азбука ме избива.
Какво да се прави!!! :-\ :-\ :-\
17
Молбата ми към Вас е следната: Не се заяждайте за дребни неща с потребителите (разбирай Невена), все пак ако попрегледате мако статистиката ще видите че е доста активна и темата която има най много прегледи е пусната именно от нея, което си е достойно за уважение!
Отдавна следя този форум, веднъж вече всички т.нар. "лидери на мнения" се оттеглиха от което форума беше доста елементарен в продължение на почти една година. Нека не го правим пак!
18
Виждам колеги че в последните два дни сте доста активни. Адмирирам появата на хора от бранша. Нека да видим обаче колко Вие можете да носите на критика!
Аз разбира се оформих своето мнение преглеждайки сайта Ви що ще го споделя малко по-късно
19
Най накрая да чета, смислени диалози в този форум....
Крайно време беше да се появят знаещи хора.
То какво се появяват де, все едни и същи сме
20
Значи да сме наясно...
На въпросната дама, която всъщност е вале нямам за какво да завиждам нито на нея нито на когото и да било друг. Имам собствен път и мой си начин да вървя по него.
А що се отнася до критиката, всеки има правото да изрази свободно мението си и тук идваме до другото....правото на избор на критикувания, да се вслуша в критиката (съорветно да защити позицията си) или да се прави на ущипана госпожица. Избора е негов.
Иначе молбата за критика е все едно да кажеш някому: "Ела ми удари един шамар"
Тук Невена е наистина права че наивния Ви коментар трябва да бъде оставен без внимание!
21
Невена, явно ти не си ме разбрала какво искам да кажа или аз не те разбирам, незнам точно. В никакъв случай не искам да кажа че технолозите в производството са лоши специалисти, дори напротив познавам досташирок кръг от такива в областа на облеклото...е ти си първта която "познавам" в раздел "бельо"...та спокойно мога да кажа че си вършат работата на много добро ниво. Това което исках да кажа (в последствие го каза и ти) е че трябва да си има развойна дейност в един бранд, доста глупаво се смесват нещата и в един момент се оказва така че ти си този който трябва да измисли нещата и впоследствие да си ги "нареди" и да си ги изпълни. Аз също съм против ...."пенкилерите" в бранша, също като теб смятам че човек трябва да е строго профилиран....както си има технолог в развойната дейност, така да си има и технолог в производството. Това е една естествена йерархия и тогава когато си натрупал много опит в производство, напълно естествено е да се качиш едно ниво по горе. Както твърдиш че си напулно сигурна че можеш да направиш това, единственото което мога да направя е да те поздравя най-искренно.
22
Ето на и Аристон С се включи в глобалните риалити шоута!

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1939082092

С интерес следим какво ще стане. А Вие може да коментирате!
23
Към Vale_dama...

Не мисля да влизам в задочна полемика с Вас, а просто да разясня някой неща които явно са доста надалеч от позицията във която сте.

Първо. Може би сте забелязала, че никой от нас не "напада", дори напротив критиката ни е изключително градивна. Извинявам се много но тези неща трябва да се разберат вднъж за винаги... Такива "творци" дето се вдъхновяват от звездите на небосклона с лопата да ги ринеш.
Така че упрека "за липста на професионализъм" Елица единствено може да насочи към себе си.
Второ. Упрека за това че не помагаме... Ами помага ме, но на тези кото знаят какво искат, потрудили са се малко над проблема и им трябва съвсем мъничко за да достигнат до "истината". Такива които дигат "пушилка" още в самото начало не са долюбвани не само в нашата професия, а изобщо.
И как разбра за хъса и желанието да постигне нещо? Като каза ".....дайте ми..." и тук мога да продължа аз .....дайте ми всико в ръжете и ще Ви покажа какво мога да сътворя... И как да помогнеш на човек който те пита...от къде да си сваля коройки в Интернет... ами то аз ако някой ми покаже възможност за дънлоудване на кройки съм готов да му остря моливите за чертане в продължение на месец.
Трето.

........и вещ във  всичко (като магданос на всяка яхния).

Много сме си позитивни дори, въпреки че доста ни обвинават в сърказъм. Ако аз бях сркастично настроен щях да ти обърна внимание на думата "магданоС".....

Пожелания за хубав ден от...мен
24
Мила ми Невена,

Дълбоко се съмнявам че ще срещна този човек тук. Поради простата причина че най вероятно става дума за технологичен отдел във въпросната фирма. Много бих се радвал ако мога да срещна такъв човек, по простата причина че точно такъв ми е необходим в момента....
Но нека да разграничим нещата едно е да си технолог в една фирма и да ти е спусната технологичната постедователност която ти трябва да съблюдаваш и коригираш съобразно инструкциите за качество и съвсем друго да си технолог в една развойна дейност кодето ти си човека който трябва да напише тези инструкции....Нека ги разграничим

Аз говоря за втория тип специалисти. А ти?
25
Незнам Невена, това за грубото изказване към мен ли го адресираш?
Не мисля че си права ако е така, никога и с нищо не съм обидил когото и да било!
Това че някой дори не може да поднесе информация за това което е направил си е негов проблем, не че не го уважавам. Варианти има много. Въпроса е с идеите, а те доста куцат на много от колегите-дизайнери и като идея за представяне и като дрехи!
Съжалявам но докато не видя нещо стойностно, няма как да не бъда критично настроен. Ако някой може да отцени критичноста ми като нещо което е пропуснал е само в негова полза...
26
Със или без правписни грешки...няма значение!
Най сетне някой да каже нещо смислено във форума
Поздравявам те Невена, за мнението което изказваш, напълно го споделям разбирай...."от един отбор сме"
27
Иначе Dummy Doll е права (явно е жена) има доста куриози при обличането.
Струва си да се пусне тема за всеки по отделно....
Аз лично съм виждал невероятни.
28
Айде ударихме и на конструкции и технология..... :D :D :D :D :D
29
Много сте сериозни и двамата....За мен темата е по скоро веселяшка!
30
Ами аз нямам какво също да ти кажа ..... Добре че има умни същества като теб че да правят лесен живота на такива като нас. Както каза ..... умна си дано схванеш иронията ми.