19 май , 2024, 13:06:35

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - blife

1
Quote
Щастливците ще получат много подаръци. Тяхната бална вечер ще бъде отразена в нашите сайтове и ще станат най-известните абитуриенти в България.

Най-чаровната дама ще получи неприлично скъпа бутикова рокля, ушита по поръчка. За да я превърнем в принцесата на вечерта, ще й подарим и професионален грим и фризура. Нежната стража и неустоимата Златка Димитрова ще съпроводи най-щурия абитуриент.
Изпрати снимка + трите имена и датата на балната вечер

момичетата ще спечелят : Кола-лимо , прическа , грим безплатно

момчетата ще спечелят : Кола-лимо хамър 2 , Нежната стража и неустоимата Златка Димитрова ще съпроводи най-щурия абитуриент.

Sin City Градът на греха предоставя на двамата абитуриенти и техните половинки куверт за една умопомрачителна вечер.Изпращайте ни снимки на адрес bal2010@blife.bg и едно момиче и едно момче ще бъдат избрани за нашите абитуриенти.  Всичко, което трябва да направите, е да ни изпратите вашите снимки, точна дата на събитието и име на учебното ви заведение. Ние ще ги публикуваме и накрая, заедно с взискателната аудитория на Bnews, Bsport и Blife, ще изберем двамата печеливши. Има само две условия, за да участвате - и те са: да завършвате гимназия тази година и балът да е в София.