25 юни , 2022, 12:39:45

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - garnet2k

1
Модни Агенции / Re:"Ross Models" ?!
07 април , 2010, 10:19:54
Дано не отговарям прекалено късно но за тази агенция бих казала че е една от най ужасните за които съм чувала.. не ходи там ако търсиш нещо сериозно просто недей!

Мошеници както в повечето БГ агенции за съжаление... Все пак прави каквото искаш надявам се няма да ти навреди сам/а да се убедиш..
2
Ще отварям магазин в съседна на нас държава. маркови дрехи Бих желала да се свържа с производители/складове на едро/бутици на българска продукция, за бъдещо успешно сътрудничество.Цените не само че устройват търговците, ами и хората купуват само боклуци, за съжаление.Затова се зареждат размъкнати парцали от Турция и Китай. Аз например заредих дрехи на Вивел, но малко хора ги оцениха. Просто в провинцията рядко хората се носят в този стил. кризата да плащаш в брой тези облекла. Други изисквания няма. А по-сериозно: отивате при вносителя и разговаряте.В Puma проблем няма-вносителите са двама, ако не от единия, другия ще Ви даде.Има и аутлет.Адидас може да поставят изисквания за къде ги искате, да няма конкуренция.Другите марки Дизел, Мави се внасят от Турция, /търговц
Е, намерихте ли си хубави фирми? Има и други:E-phos, Грация -Пловдив...А що се отнася до гръцките фирми- да, попаднах на не особено качествени, които ги разпространява по каталог Ник Трейдинг /много сладка работа да продаваш по каталог!/ и то скъпи! Както и една измислена фирма от Кюстендил, която уж продава гръцка стока, а в същност набира поръ
3
Може ли да ми кажете някои сайтове за абитуриентски рокли, защото не мога да си избера нищо!
Благодаря
4
! Защо реших това? - имам малки средства и немалко желание да опитам нещо в това поприще. Бих искала да правя дизайн на дрехи, колкото и през вежди да ме гледат хората, на които съм споделила. Доста си вярвам, че имам вкус и немалко идеи; горе-долу се ориентирам и какво липсва на пазара в момента. Във форума чета, че никак не е лесно да правиш дрехи или да прокарваш собствена марка. Напълно съзнавам и това, че пазарните ниши за каквато и да е дейност са заети отдавна и кой каквото направил - направил до около 2000 година. Съзнавам и липсата си на опит и представа от занаята. Смятате ли, че е толкова невъзможно да се печелят пари, ако сега на тези години започвам тепърва да се уча?  
5
Причината не е само финансова - бях в Турция и видиях за каква индустрия става въпрос - как се произвежда, от какво и как се привличат клиентите. С това визирам производителите на масова мода и маркови дрехи. Като влезеш в един такъв магазин на български производител и се стряскаш от липсата на цялостна визия - сякаш всички дрехи са много далече от представата ни за това кое е модно в момента - там един редови българин със средна заплата трудно ще се облече подобаващо.
6
Според мен не е важна марката а качеството на дрехата, ако е хубава дрехата - имам в предвид не само плат ама и дизайн, съобразена с последните модни тенденции и т.н. - всеки би си я купил.
7
малко късно се обаждам след започването на темата ти, но тъкмо днес се регистрирах във форума  Аз не съм на твоите години, на 34 съм,  но имам два от твоите проблеми: не съм работила с CAD CAM системи и не чувам. Определено съм много добър специалист в конструирането на ръка, но... бъдещето е в компютърното конструиране. Също като теб ако не кажа, че имам проблем със слуха няма да познаят, много адекватен човек съм и с бързо мислене. За съжаление ни приемат едва когато ни опознаят, а малко са хората, които от раз ни гласуват доверие. На настоящата ми работа е точно така, моето ниво е критерий за шефката ми спрямо колежките, които се сменят доста често.Фирмата ни е от малките еднолични и в момента изпада във финансова криза.
Ще ми се да си сменя местоработата, но виждам, че имам нужда да влезна в час с CAD, поради което се замислих, дали да не изкарам още една магистратура, имам художествено висше образование. Имаме кадри относно моделиерството, но бедата е, че не се инвестира в нашето доусъвършенстване като специалисти, защото методите за конструиране непрекъснато се менят.