18 септември , 2021, 22:04:42

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Coco

46
Ще започна темата така: 90% от Българските фирми шият на ишлеме! "България - малкият Китай", според вас до кога България ще шие дрехите на Европа. Краят на ишлемето в България! Да или Не? Вашето мнение и прогнози!
47
Тенденции есен-зима 2009...Очаквам коментарите Ви :) Цветове: Черно, бяло и един цвят хроматичен.
"Силуети - прав и силно втален.
Панталон, рокля, сукман, пола, риза, дамска жилетка, гащеризон? Ансамбли на костюми от 3 части.
Хроматичният цвят като присъствие - аксесоар обувки, чанта и колан.
Акценти: яка-ревер - заоблени краища, като дължините на реверите достигат 3-4см над 1-ра гръдна линия, яка-столче или обточващо вратно укроено парче с удължена форма създаващо илюзия за шал ,при ризите ; закопчаване - в раменна област, преден и заден шев, като закопчаването не достига края на изделието - "облечени" малки кръгли копчета от основна материя. При поясни изделия - класически прав панталон или тип "Джинс" по крака. Поли - прав силует и втален силует.
Обърнато на обратно - мъжка мода ...
48
Сърф - формици :)  Е, тук немам думи Верно Е :) Нямам думи  ;D [/s]

49
Обръщение да имаш е уважение. Любов да даваш е нещо, да бъдеш обичан е много... Модата е не театър, не кино, не живопис, не музика, не спорт, не шоу, не политика, не конструкция, не технология, не "ние сме най- най-", не реклама, не шев, не занаят, не материялна облага, не спор, не интрига, не грешка, не манталитет, не общество, не грим, не презентация, не аксесоари, не "web site", не компютър, не човек, не фобия, не насилие, не отношение. Модата е всичко това в ЕДНО, наречено ПРОВОКАЦИЯ!
п.п.  Вие сте част от всичко това в "1"!  НАРЕЧЕНО БЪЛГАРСКА МОДА! - Моите уважения!
Частно мнение, "ko -egi"!

50
Студена "вълна" е: Образува се обикновенно на брега на морето към зимният сезон:)


п.п. занаят се "краде" или се учи във фабриките или в учебниците с картинки, ако трябва да подходя сериозно към въпроса ти, е зададен Умно :) Иронизирам те! Ако, знаеш какво е ирония:) Нищо лично! Частно мнение!
51
Моите уважения.
52
Занаят или професия или изкуство:) :)  ;) или цял живот в едно. 8h.08m.08s.08петък.08август.2008година ~ 8
Към Джорданов: Вие говорите ли китайски:)
53
Ам, ам, ам.... съвети, съвети,съвети... всеки има, я всички голи в джаза и всеки да си носи гащите кой както иска. А останалите без гащи!  ;D ::)
54
От къде започват да пълзят пътищата на коприната:)  :) :) Очаквам коментарите Ви колеги:) Темата за сезон пролет-лято "60-те" - Олимпиадата в Москва . остават 11 дни  :o  Давайте новите колекции:)
55
Сатен е чуждица и означава коприна от FR. :)
56
Да, търся си някой да ми отреже конците:)  :-*  :P (на щорите), а в градинката имаме ножица може нея да ползваш, ам тя е за цветата:)  :o
p.p. az sym studentka ne sum chuvala takava dlajnost
57
Материя 100% памук - 70% памук, 30 % изкуствен примес -  учебник по материалознание  ,специалност "Текстил и Мода"  - (по спомен)
58
Да поговорим:  Какво е памук и какво е вискоза и има ли почва то у нас?  Какво е памук, и 100% памук в текстила? Дали е 100% как мислите:) ? Къде се отглежда памук като растителна култура:)? Това е за лятото:) Да помислим? приятна Ваканция :)

Какво е сатен и какво е коприна? Очаквам коментарите Ви!
59
Към blankabianka, Да имат идея и определен образ ,който обхващат. Моите уважения.
60
Колеги очаквам коментарите Ви за тази марка. Аз лично уважавам идеята, стилът на марката и това ,че има пазар.