25 април , 2019, 18:48:13

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Mia_

31
Здравей! Аз останах много доволна от работата със Superimoti.bg. Имат наистина много любезно обслужване. Не са като другите, които просто искат да ти пробутат някой имот и да си вземат комисионната. Ето ти линк да влезеш и да разгледаш имотите в Гърция: https://www.superimoti.bg/greece/selectsya/ . Дано си харесаш нещо! Ако пък не успееш, свържи се с тях. Убедена съм, че ще ти помогнат с каквото могат! Успех!
32
Добър ден! Търся някоя платформа за онлайн уроци по Немски език. Реших да се запиша на уроци, понеже в училище ми беше много труден и въобще не съм го учила немския. Сега обаче разбирам, колко всъщност е важно да знаеш езици. Ако можете да ми препоръчате някоя школа бих ви била много благодарна! :)
33
Добър ден! Аз поръчах моите от медина-мед. Много ми хареса обслужването - беше много любезно и точно. Гумите пристигнаха след 2 дни и бяха наистина в отлично състояние. Ето от тук можеш да влезеш и да разгледаш гумите, които си споменала че търсиш. Според мен ще се ориентираш в сайта. Много добре е направен. Успех и дано намериш каквото търсиш!
34
Добър ден! Мой личен съвет е, ако не тренираш със свободна тежест, започни! На мен лично много добре ми се отрази на фигурата. Доколкото гейнъра, аз използвам ето този: https://healthstore.bg/pure-nutrition-lean-mass-4540-g . Много ми допада на вкус, разтваря се добре във всякакви течности и в рамките на 1 месец покачих цели 7 кг. Довери ми се и няма да съжаляваш!
35
Здравей! Аз миналата седмица си поръчах едно от Creative-bg.net. Много съм доволна и ще си поръчам още при първа възможност! Доставката беше бърза, много са качествени и отговарят на описанието в интернет. Влез в сайта и ги разгледай.
36
Здравей! Аз съм използвала услугите на Руал Травел преди. Може да разгледаш офертите им на сайта, тук Късмет!
37
Здравейте! Има доста силни езикови школи по принцип. Даже предлагат и онлайн курсове. Може да проверите тук, чувала съм много добри неща за тях от приятели.
38
Обяви, търся, продавам ... / Бързи пари
24 февруари , 2019, 10:40:02
Добър ден! Правих едни схеми уж да изкарам бързи пари, но се вкарах вътре с няколко хиляди. Трябва да върна парите възможно най-бързо, понеже работата е сериозна (на живот и смърт е). Искам да изтегля бърз кредит, но не знам как и от къде. Съвети?
39
Добър ден! Трябва ми нов Дебитомер за моето БМВ. Цял ден търся в интернет, но или са много скъпи или са втора употреба, не мога да си намеря, каквото търся. Можете ли да ми кажете някой надежден сайт, на който мога да се доверя?
40
Електронни магазини / Яйчни белтъци
18 февруари , 2019, 13:46:56
Добър ден! Не мога да си набавям протеина за деня. Искам да си купя яйчни белтъци, понеже ми омръзна с тази протеинова пудра. Не мога да намеря никъде. Някой, който си купува да може да ми прати сайт?
41
Модни Агенции / Re:Модна агенция
17 февруари , 2019, 20:43:09
Здравейте! Аз от години използвам Кеш кредит и съм много доволна. Ако не бяха те нямаше да съм постигнала всичко това днес. Няма скрити условия, всичко е ясно, клиентът сам избира срокът, в който трябва да върне сумата. Вижте още като от тук влезете в сайта им. Успех в начинанието и всичко най-добро Ви желая! :)
42
Фотомодели и манекени / Модел
12 февруари , 2019, 16:29:03
Добър ден! Детската ми мечта е да стана модел. Сега попаднах на един курс, който започва другата седмица. Много искам да се запиша, но нямам спестена нужната сума пари. Реших да изтегля едно бързо кредитче, което в последствие да изплащам. Проблемът е, че ми е за пръв път и не знам от къде да изтегля парите. Има толкова много сайтове и всички са различни. Вие теглите ли бързи кредите и ако да от къде?
43
Здравейте. Всички сте чували за това устройство, което спира водомера и така не отчита използването на вода. Преди няколко дни са дошли за водата и детето ми е отворило. Не знаех, че тогава ще минават и съответно не го бях махнала. Наложиха ми доста голяма глоба, който не мога да платя. Не можем и да живеем без вода. Реших да тегля бърз кредит. Моля за съвети понеже ми е за пръв път и доста се притеснявам!
44
Добър вечер! Наскоро и на мен ми се наложи да тегля бърз кредит. Отначало бях много отрицателно настроена и не исках да се доверявам. Радвам се, че попаднах на Cashcredit. Одобриха ме много бързо, а обслужването им беше изключително любезно. Ако отново ми се наложи да тегля пари, определено ще се спра отново на тях. Ето тук можеш да разгледаш сайта им. Дано да съм ти помогнала. :) Успех!
45
Добър ден! Преди време и на мен ми се наложи да тегля кредит. Нямах време да вися по банките и реших да изтегля бърз кредит. Доверих се на CashCredit и останах наистина много доволна. Няма от какво да се притесняваш, понеже сама уговаряш срока на изплащане. И още по-хубавото е че първият изтеглен кредит е без лихва! Според мен няма да съжаляваш. ;) Ето тук можеш да разгледаш сайта им. Успех!