22 май , 2024, 08:02:04

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - vesy

1
При положение, че търсите по-нестандартни дамски дрехи, които да бъдат в по-големи размери ви препоръчвам един онлайн магазин за макси мода, който се казва Monte Cervino. При тях бихте могли да откриете огромно разнообразие от дамски дрехи големи размери, които са произведени в Италия, а качеството им е много добро. Също така цените са им много приемливи и дори в момента имат много голяма зимна разпродажба и всичките предлагани от тях продукти и аксесоари са с 50% отстъпка от стандартната цена.
2
Можете да пишете на Monte Cervino, защото, доколкото ми е известно имат на разположение текстилен дизайнер, който работи изцяло за тях, но е по-добре направо да се свържете с тях, за да го обсъдите. Те имат онлайн бутик за макси мода - Monte Cervino и предлагат голям асортимент от дамска дрехи в големи размери и биха могли да ви помогнат, защото има опит и всичките им дрехи и аксесоари се произвеждат в Италия.
3
Аз имам друго предложение за по-пищните дами, които не могат да си намерят хубави дрешки в традиционните онлайн магазина. Можете да разгледате един онлайн бутик, който е специализиран в макси модата и дамските дрехи големи размери, а именно Monte Cervino. В него ще откриете богато гама от дрехи и аксесоари, които са специално предназначени за по-пухкавите и макси дами. В момента имат големи зимни намаления и всички артикули са намалени наполовина. Побързайте и разгледайте техните предложения, защото количествата много бързо се изчерпват.
4
Аз ви препоръчвам един онлайн магазин да макси мода - Monte Cervino. Той е специализиран изцяло в дамските дрехи големи размери и предлага много голямо разнообразие от дрешки и аксесоари. Всички дрехи се шият в Италия от висококачествени платове, но това не рефлектира върху тяхната цената. В момента имат голяма зимна разпродажба от 50% на всички продукти в сайта, а артикулите свършват много бързо. При положение, че имате нужда от дрехи големи размери и сте по-пищна дама то можете да хвърлите едно око на магазина и евентуално да си харесате нещо с огромна отстъпка.
5
Много добри предложения...
6
Теодор са наистина добър избор.
8
Качествени ли са им нещата, защото до сега не съм ги чувала?
9
Някакви по-актуални предложения?
10
И аз съм доволна от карпетмакс.
11
Наистина имат много хубави неща.
12
Здравейте,
По-пищните и по-закръглените дами имат голям проблем с избора на дрехи и аксесоари. Големите модни брандове подценяват изключително много тази група от хора и именно поради тази причина искам да ви представя един онлайн магазин за макси дрехи - Monte Cervino - https://montecervinobg.com/ Има изключително богат избор на дрехи с големи размери, а цените са много достъпни. Всички дрехи се шият в Италия, а материалите и платовете са уникални. Можете да разгледате какви продукти предлагат в техния сайт. При положение, че си харесате нещо можете да го поръчате в техния сайт за макси мода или във фейсбук страницата им.
13
Има много хубави неща. Най-много ми харесва, че е със семпъл дизайн и няма хиляди мигащи и изскачащи неща... Успех!
14
То ако ставаше с 20 долара всеки щеше да има магазини...
15
+1 за Теодор. Имат много хубави и най-важното качествени неща.