25 юни , 2024, 23:49:35

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pepimili

1
Поръчвала съм два пъти часовници от vip-watches. Първият път беше за мен, а вторият за подарък. Моят го използвам вече трета година и съм много доволна. Разбира се, тъй като нямам големи познания в областта заложих на сигурното, като си поръчах Касио.
2
Аз съм поръчвала от този сайт за парфюми няколко пъти. Не съм имала проблем - бърза и точна доставка. Веднъж съм поръчвала парфюм, който вече имах и веднъж такъв, който не бях помирисвала на живо. Прочетох съставките и придобих представа, тъй като имах подобен преди време. Хареса ми. Може да опитате и вие по този начин.
3
Аз съм пробвала много неща, но от опит мога да кажа, че пълното премахване на целулита е много много трудно. Изисква се много воля и прилагане на различни методи. Масажите доста помагат, но само с тях не става - всичко е много комплексно. Важна е храната, движението, течностите начина на живот!
4
Трайни резултати се постигат единствено без гладуване! Всичко друго има йо-йо ефет.
Трябва воля, хранителни навици и спорт - доказано и изпитано!  ;D
5
Все пак аз смятам, че за такава промяна е най-добре да се довериш на професионалист :) Иначе има начини за потъмняване на косата, вероятно в началото, трудно ще се задържи цвета, но все пак не невъзможно :) Успех :)
6
Обичам да си пазарувам от онлайн магазини :)
Останах много доволна от ето този сайт http://edrehi.com/bg/obuvki
7
Скоро попаднах на този онлайн магазин http://edrehi.com/bg/
Пазарувах няколко пъти от там и останах много доволна :)
8
Препоръчвам ти да се довериш на някоя модна агенция с дългогодишен опит. Такива събития могат да се следят и във Фейсбук :)
9
Ако е за София има много фотографи, които могат да ти предложат тази услуга. Провери във Фейсбук :)
10
Попаднах наскоро на ето тази българска марка  https://luxylu.bg/
11
Аз също съм привърженик на Либхер. Много добра марка е и имат много добра съвместимост. Аз имам във вкъщи Либхер и съм много доволна :)
12
Много ми харесва да пазарувам онлайн :) Доверявам се главна на български марки като https://luxylu.bg/
За сега съм много доволна, спестява ми много време!
13
Аз наскоро попаднах на тази марка https://luxylu.bg/
След като разгледах сайта бях доста впечетлена от моделите и си поръчах няколко рокли. Останах много доволна! :)
14
Здравейте и от мен! Аз пазарувам наскоро от https://luxylu.bg/ много съм доволна, доставката е бърза а дрехите уникални. Обичам да пазарувам онлайн, защото е бързо лесно и достъпно за всеки.
15
Чувала съм за ефекта от конския шампоан, но нямам лични наблюдения. Някой ползвал ли го е, на каква цена е?  Аз обмислям да си купя:)