23 юли , 2019, 01:37:04

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
http://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - alisiq

1
Разгледай в https://dice.bg/ има всякакви аксесоари за телефони :)
2
За мен най-добрият е https://timezone-bg.com/ имам няколко часовника от там и мога да кажа, че са страхотни. Качество и добра цена в едно :)
3
Твоето място е https://teodor.bg/ и ние така с приятели ми се обикаляхме и търсихме и докато не влязохме в магазина на теодор.. няма по-качествени дрехи спрямо цената :)
4
Здравейте, вчера вечерта стана малка беля с колата не едно приятелче, на шега се доближих рязко до него и взех, че го охлузих от багажника до шофьорската врата и сега ще се наложи да му дам около 400лв за боядисване на елемнти.. Бихте ли ми препоръчали откъде да взема пари на заем.. няма скоро да мога да му ги събера, а  аз самата съм му обещала, че ще му оправя колата до седмица две..
5
На мен ми предложиха https://medina-med.com/ имат няколко сервиза във варна, ходих и останах много доволна, ако са ти наблизо мини, няма да съжалиш! :)
6
Ако чакаш някой да ти предложи сам, малко трудно според мен.. Разрови се в сайтове като https://www.imoti.net/ там винаги е пълно с такива оферти, успех! :)
7
На брат ми парфюмите са изцяло от интернет, мога да ти препоръчам сайта https://perfume-bg.eu/ да разгледаш, той е доволен  - качествени са! :)
8
Привет! Искам да направя подарък на един приятел за рожденният му ден, но не мога да избера подходящ часовник.. Бихте ли ми препоръчали, не искам някакъв некачествен часовник, предложете ми нещо хубаво.. Мога да отделя до 140-150лв.. Благодаря :)
9
Благодаря за съветите. Ще си взема оттам. Още утре ще поръчам.
10
Така е, но май нямаме особено избор. Единственият избор е терминал 2, но за мен това не е решение на проблема.
11
В банките са много проверки и разправии. Пробвах първо там, но в кеш кредит е 10 пъти по-удобно.
12
Здравейте, имам един проблем с телефона. Вече си купувам за 4-ти път кабел за зареждане. След няколко месеца ползване започват да не влизат хубаво, да прекъсват докато зареждат или изобщо да не зареждат. Не знам какво ги правя, но съм сигурна, че е от кабела, защото като го сменя и работи идеално няколко месеца. Можете ли да ми препоръчате някой по-здрав кабел или от по-издържлив  материал. Много ще съм благодарна и на всякакви съвети как да го запазя.
13
В днешно време стана страшно и трябва сами да се пазим, че ако очакваме от държавата или полицията...
Така е. Вече съм изцяло на това мнение.
14
Не се притеснявай. Ще го оправят със сигурност. Достатъчно добри са.
15
Много благодаря за съвета. Успях да ги разгледам и си избрахме. Вчера дойда и много ми харесва и на живо.