25 юни , 2024, 23:53:51

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Outletsvilengrad

1
Заплитане на плетивото на една или две игли

Здравейте любители на плетивото!

В този урок ще обяснявам как да започнете заплитането на плетивото.

То може да бъде единично или двойно, с един или два конеца, на една или две игли.

Трябва да изберете този начин, който най-добре се съчетава с плетката.

Единично заплитане с един конец

Конецът, който идва от кълбото минава през малкия пръст  на лявата ръка, зад безименния и се премята през палеца отляво надясно. Свободния край на конеца се хваща с дясната ръка.

С иглата се боде в образуваната примка около палеца отвън, отдолу нагоре, конецът се премята върху иглата и палеца се освобождава.

Конецът се взема отново от палеца и действието се повтаря.

Единичното заплитане е подходящо , когато допълнително ще се плетат биета на предниците  и гърба, защото по този начин се изваждат по незабелижими нови бримки.

pletene

Единично заплитане с два конеца

От кълбото се развива конец с дължина, 2-3 пъти по-голяма от ширината на частта, която ще се плете. След това се прави бримка, която се надява на иглата. Конецът на кълбото се прекарва пред малкия пръст, зад безименния, пред средния и се премята на показалеца.

Другия конец се захваща също с пръстите на лявата ръка и палецът се пъха отвътре навън под конеца. С иглата се боде в образуваната примка около палеца, конецът от показалеца се прихваща и се изтегля през примката, като в същото време палецът се освобождава, конеца се тегли надолу и бримката се затяга върху иглата.


Двойно заплитане с два конеца

Започва се също като единичното заплитане с тази разлика, че палецът се пъха под конеца един път отвътре навън, един път отвън навътре. Става красиво и стегнато, когато конецът, който се увива около палеца е двоен.

За да видите снимки към урока посетете този линк http://www.outletsvilengrad.com/bg/zaplitane-na-pletivoto-na-edna-ili-dve-igli/
2
http://www.outletsvilengrad.com/
Здравейте и добре дошли в света на бижутерията на Outlet Svilengrad.
При нас може да откриете многообразни модели от обици , колиета, пръстени, гривни , плетени бански костюми, плетени шапки, терлички, кецове, както и индивидуални модели пожелание на нашите клиенти.
Изработваме нашите накити от прежда,перли,метални части, халки и други по избор на нашите клиенти.
Те могат да бъдат съчетани както в  комбинация от плетиво и дървени материали, така и с плетиво на една кука и перли или само с перли и сребристи синджири.
Разполагаме с голяма гама от цветове , така че всеки може да избере  своя цвят прежда и да я съчетае  със своя тоалет.
Откликваме на всяка ваша идея относно това как бихте искали да изглежда вашият модел бижу, така че смело може да давате предложение за модели.
Ще се насладите на материята от която изработваме нашите бижута и ще се почувствате неотразими в тяхната компания.
Работим с голямо желание и влагаме цялата си позитивна енергия в изработените от нас накити и сме сигурни , че всеки от вас ще усети това.
Желаем ви много приятни мигове с нашите продукти.
Дизайнер: Фани Василева
Телефон за поръчка: 0879 683030
3
Прави се мода и ние българите трябва да се гордеем с това.
http://www.outletsvilengrad.com/bg/%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5/
4
Ето , че дойде най-дългоотчакваното време от годината.
Време за наслада, слънчев загар,вълни,музика, любов и какво ли още не.

Въпроса е как да направите така, че да сте по-привлекателни и секси на плажа през този летен сезон.

Естествено може да си изберете бански който да отговаря не само на вкуса и харектера ви, но и с който да се чувствате удобно и кофмортно на плажа.
Нека разгледаме новите модни тенденции през този летен сезон. Със сигурност ще ви допадне нещо от нашите предложения.
И тази година една от най-модните тенденции през това лято са плетените бански костюми.
Ето и няколко чудесни предложения на лятната колекция за 2013 г. на Дизайнерката Фани Василева за жените , които дават всичко за  да бъдат в центъра на вниманието и различни.

Вижте фейсбук страницата и http://www.facebook.com/Outletsvilengrad

Тя изработва своите плетени бански на една кука от 100 % египетски памук с изключително добро качество. Заложила е на класическият стил бански тип монокини в бяло и черно, както и на изчистените цветове съчетани с уникално изплетени мотиви. С тези модели определено ще се почувствате по-секси, неотразима и изпълнена с удовледтворение жена.
http://www.outletsvilengrad.com/bg/%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5/


Разбира се е помислила и за дамите , които не искат да се лишат от прекрасния тен и през това лято, като предлага и модели от две части за любителките на шоколадовия загар.
Всяка дама иска да е различна и оригинална на плажа. Красиви бижута, сандали, но разбира се най-важен остава банският костюм и ако той е съчетан с правилното бижу и аксесоар то тогава ще сте най-запомнящото се момиче по плажа през този сезон.
Едно наистина интересно предложение за аксесоари , като завършек на плетеният бански е и бижутата от ръчно плетиво.
Те не просто придават завършен вид на тоалета на въпростната дама, но и придават изтънченост, красота и невероятен сексапил. За целта отново ви даваме няколко предложения на които може да заложите и това лято.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6TjAGEqLxIw


Е, избрахте ли си бански и аксесоар за плажа тази година?

Ако искате да продължаватe да сте в течение с модните колекции на дизайнерката Фани Василева присъединете се към страницата  и във фейсбук и станете нейни приятели! http://www.facebook.com/Outletsvilengrad
http://www.outletsvilengrad.com/