19 октомври , 2021, 02:19:16

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - robobobo

1
Да, така е повечето игри са твърде детски. Все пак успех.
http://www.vikuslugi.info/ е утвърден сайт, който се грижи за Вашия дом. Екипът им мисля, че си пазарува от TrendBerry, но не съм много сигурен. Смятам, че  http://www.mebeliarkon.com/ са най-добрите и за това мисля със своята Лада Нива да се повозя и да помисля дали от тях да се обзаведа.
2
Всички съвети са верни, но някой вече са позабравени от човечеството.
Аз ще ви дам няколко съвета още:
1. Изцяло може да се доверите на http://www.151.bg/. Те извършват професионални електро и ВиК услуги!
2. Жените може да избират своите сенки според цвета на очите!
3. Ровете се по често в Интернет за хотели Благоевград и рано или късно ще намерите подходящия.
4. Облицовайте банята си с плочкигранитогрес. Така тя ще е по-красива!
3
На мен не ми харесват.
Също така ми харесват и сайтовете на агенцията за преводи - http://ader.bg/, този за ремонт на канали, от който много хора са доволни - http://saninvest.eu/. Да не забравяме и сайта за машините за почистване на сняг - http://www.inexbg.eu/, а също така и циклачите на паркет - http://www.ciklenebg.com/
4
Тази година за празниците ще заложа на бутикови вина. Мъжът ми поканил шефа и жена му на гости, няма да се излагаме, я! Трябва да сме на ниво.
5


Здравейте, приятели! Преди 1 месец се оженихме с любовта на живота ми и се доверихме на услугите на сватбена агенция Варна. Ще ви кажа, че бяхме изключително доволни от професионализмът им. Получихме огромен брой подаръци, но най-много ни допадна този на нейния приятел Петър - той се беше спрял на един от висококачествените функционални влагоуловители на пазара. Отидохме на меден месец в Париж и останахме доволни. След като се стъпихме на родна земя си взех нов телефон и по този случай беше необходимо да се разровя за калъфи за мобилни телефони. Най-значимото нещо, което ще предложа на всички, e фирмата за кетъринг Варна - Full Catering. Направиха перфектно събирането на нашата фирма и всички останаха смаяни.