21 юни , 2024, 07:33:03

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - petariana

1
Като човек, който боядисва косата си, за мен беше важно да намеря шампоан, който да измива, без да е агресивен към по-уязвимата ми коса. Също така държах шампоанът да не отмива цвета на косата ми прекалено бързо. Именно затова съм толкова щастлива, че намерих шампоана SO'BiO с бадем и магарешко мляко. Действително, това е единственият до момента, който да отговаря на всичките ми нужди. След употребата косата ми е изключително чиста, а и съвсем здрава. Много съм доволна.

Ето за това говоря: https://sopharmacy.bg/sobio-etic-shampooing-doux-lait-d-amande-et-d-anesse-cheveux-normaux-a-secs-250ml.html
2
Още като им видях сайта и разбрах че не са читави. Иначе не можем тук във форума да ти помогнем. По-добре да говориш с юрист който да види за някакви "слаби" места в договора. Мога да ти препоръчам други готини сайтове:
http://remontpokrivi.org/
http://www.slavovtextil-bg.com/
http://boyla.net/
http://викуслугиварна.com/.
В тях не може да се съмняваш за нищо. Сигурни са.
3
Виртуален каталог с картини пейзажи на Dachevski.com и много други видове тематики и то на ниски цени. Художествени произведения, изработени с различна техника на рисуване, според предпочитанията. Пейзажи или натюрморт или голи тела, както и изкусно изработени реплики на картини на велики художници. Избор на разнообразие от цветове и форми, както и възможност за поръчка на картина.
4
Ако си намериш 100% естествена къна ще е добре, но иначе с химическата не е много полезно за косъма. По-добре боя. Естествена  къна обаче не знам дали някъде се продава.
Иначе, ако имаш нужда от други работи виж по тези места:
http://www.bggumi.com/
http://ремонт-на-покрив.org/
http://www.obshtdom.com/
http://www.nikmi-lift.com/
6
Със сигурност не е тая с Валери...
Хахахаха. Бар Рафаели. Пример за красота и професионализъм. Поне според мен.
Въпреки всичко няма ядове да видите тези места:
МАКС ПЛЮС
VoxDesign
поддръжка на фейсбук страници