02 юни , 2020, 10:04:27

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Бончо

76
Обяви, търся, продавам ... / Re: Moda
25 януари , 2008, 00:43:48
Ти започна, с даването на акъл за настройките, аз тези дето пишат на маймуница от давна не ги чета, ако въпроса им е повече от два реда. Също и отдавна не отговарям на такива които им е по-лесно да питат от колкото да мислят, освен за майтап когато съм в настроение.
Преди доста време в една стара тема и аз същия акъл дадох на една съфорумничка която пишеше от америката тук, но се изказах до край щото от практиката си съм установил, че този тип хора в повечето случаи, не са от най-досетливите;).

Не, не се заяждам приятелю, а обяснявам по-простичко като за тях, щото вие много сложно им обяснявате за уважение към азбуката и към  тези от които искат помощ или искат да обсъдят нещо.Съобщението беше редактирано (01-25-08 00:44)
77
Мила ми бланке, като искаш нещо вземи си го, а не чакай да ти го дадат.

Валентино: Модата е разруха

78
Форум за българска мода / Re: бельо
25 януари , 2008, 00:18:01
Мдааа, масова практика е и само като знам колко още по-масова практика е да се крои с отклонения повече от милиметър и още по-големи при ушиването щото било разтегливи материи, направо не им завиждам на тези които го практикуват:).
79
Струва ми се, че не е редно, щото много ще се озори този който ще го съблича;)
80
Обяви, търся, продавам ... / Re: Moda
23 януари , 2008, 20:11:56
Приятелю ХШ, доизкажи се на Валето  за настройката на кирилицата, защото се обзалагам, че няма да се сети какво да направи след Details :):):)
81
Не се получават защото явно сте попрекалили с изпращането на имейли и сървъра на gmail, а сигурно и други сървари са ви включили в спам листите си :):):)
83
@vasil63: Програмите и компютрите не вършат РАБОТА, а помагат на хората да вършат повече и по-качествена работа за по-малко време. Започни първо от конструирането.


@blankabianka: Мила, форумите са преди всичко за ВЗАИМОПОМОЩ. Като не можеш или не желаеш, поне не пречи на тези които не чакат някой друг да ги обучи.Съобщението беше редактирано (01-10-08 19:07)
84
http://store2.data.bg/backinblack/CAD/Audaces_5.2/  Тука има една не лоша работеща кад програмка, става не само за обучение.
85
Търся да купя 2-ра употреба дигитайзер- запазен
86
Разпечатвам маркери на 160, 180 и 200см. широка термозалепваща хартия на цени от 1,20, 1,40 и 1,60лв на линеен метър. За поръчки над 50м. 20% отстъпка.

С хартия от клиента- 0,50лв.

за контакт:
E-mail: bonev.boncho@gmail.com

Skype: bonchobonevСъобщението беше редактирано (11-21-07 11:37)
87
Мисля, че те разбирам.
В големите и сериозни фирми има и сериозни хора на позицията която ти искаш. Никоя сериозна фирма няма да вземе човек от вънка, със или без опит и да му даде равен старт с наложилите се "авторитети". Когато ти докажеш на хората, че на теб може да се разчита, тогава и ще получиш и отговорна позиция.
В малките фирми, всеки прави всичко и често става така, че и шефовете не знаят какво искат.
В крайна сметка ти избираш в каква фирма да започнеш, но това е реалноста на живота.
88
Сигурно не търсиш на правилното място:). Виж jobs.bg постоянно се търсят моделиери, конструктори, маркеристи и пр. за градовете София, Пловдив, Русе. Вали от оферти.

89
Живях извество време в Африка. Местните хора сутрин минаваха след отлива и обираха рачета и др.подобни и си осигуряваха лесен живот. По сходен начин и на много хора у нас все още им се иска да си сложат дългите крака, да се усмихват пред камерите и да живеят лесно.

Т'ва беше яко, пожелавам си и аз да мога да си сложа дълги крака и да се усмихвам, някой да ми събира рачетата след отлива и ако може отлива да стане по-честичък, а до тогава веки както може:)))
90
Ти твърдиш, че нямало специалисти в БГ, но НИКОГА не подкрепи това с факти. На какво се базира твоята констатация? На няколко поместени обяви за работа в местния вестник и съответна реакция? Или на специално твое проучване?
Ти сам признаваш, че си лаик. Кое тогава ти дава самочувствието да ръсиш съвети наляво и надясно? Изпадаш малко в ролята да "учиш рибите да плуват", не мислиш ли?


Мила, не знам как да се изразя така, че да бъда разбран, че между наличие на умения и желание за тяхното прилагане има голяма разлика. Е, няма вариант аз да ти платя, а ти после да ми доказваш уменията си, дори и в щатите такава практика няма. Първо показваш и доказваш уменията си, а после те "оценяват", а ти решаваш къде те ценят по-добре. Под оценка разбирай заплащане.
Като става въпрос за специалисти, виж тази поостаряла вече наредбичка, какви качества и умения трябва да има един специалист за да получи и съответното удостоверение/диплома. Сигурен съм, че дори и ти не отговаряш на половината от тях. Съвсем друг е въпроса, че тези умения трябва да се научат в училище, а този като мен който ще ги ползва трябва да ги наеме и заплаща. Е в момента практиката е, че училището е загуба на време, а работодателите учат "специалистите" на специалности. Всичко е много елементарно. Работодатела плаща точно толкова колкото получава докато "специалиста" се обучава.

Аз преди време те хванах, че нищо не разбираш от производствена организация и те разобличих. Оттогава смятам, че всеки спор с теб е безсмислен. Като гледам, и другите са го разбрали.
Не знам даже защо си правя труда да ти отговарям сега. Явно съм най-глупава от всички.


Ами всички работодатели разбират от организация на работа и технологии точно колкото и дизайнерите от дизайн и тенденции, но когато трябва тези разбирания трябва да се материализират, работодателите избират измежду кадрите които им се предлагат, а дизайнерите между парцалките които намират.

Иначе спор няма всички знаем кое и какво е добро, но си губим времето в предъвкване вместо в материализиране.