22 юли , 2024, 22:48:24

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Бончо

541
Ами аз доста съм писал на тема КАД системи, но взеха да ме обвиняват, че заради мене и системите, форума станал скучен.

Иначе, кво да ти кажа? колкото повече функции има една програма/система, повече изисква от задкомпютърното устроиство, а това се оказва най-дефицитното нещо в БГ.

Виж това прави се от конструирано в КАД система изделие. Към детайлите се добавя текстура на материала(сканирано парче плат, което може да се пипне малко с фотошоп) и програмата го сглобява в 3Д за секунди и се експортва снимка. Много просто звучи, но не е за прости хора.

542
Форум за българска мода / Re: KENSOL
11 септември , 2006, 10:12:46
Добре правят русенските фирми, че започват да излизат от ишлемето и да се ориентират към собствено производство и собствени марки. Може и да им куца маркетинга, но все от някъде трябва да се започне.
543
Форум за българска мода / Re: Bobo Zander
11 септември , 2006, 10:08:38
Ха-ха ..... следва разработването на пазара.... е това наистина ми е смешно.....много ме съмнява във въпросната фирма да има специалист който да се занимава с брандовете на фирмата.

Отчети факта, че е българска фирма, и тя като всички други избира измежду тези "специалисти" които и се предлагат.

Какво да говорим, след като специалистите съветват, че трябва да се създава митичност като се рекламира българска марка за чужда?

545
http://flirt.delfina.bg/index.php?sesion=MTE1NTAzMzI0NA==&action=calculatorСъобщението беше редактирано (08-08-06 13:45)
546
Виж един по-интересен начин за презентация:)

http://www.demi-bg.com/forum/viewtopic.php?t=69&sid=b1a21dc52747748c2633f0b2502112eb
547
Интересно, имат си сайт http://www.bobozander.com/, чичо гугъл информацията която дава е повече на български. Май се получава нещо като fashion.bg. Сайта е български спонсорира се от камари за мода и не знам си кво, а излиза, че е англииски щото е качен сигурно на безплатен хост, без DNS поддръжка и използва сървар за безплатна DNS регистрация в Англия. Определено рекламата им идва в повече.

Още по въпроса с изкуствения имидж и формирането на масов вкус може да се прочете и тук: http://underpear.gyuvetch.bg/articles/pirates.htm