05 април , 2020, 03:03:29

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
http://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Бончо

541
Абсолютно права си One_one, че Boncho sus sigurnost ne moje da ti kaje neshto po-razlichno ot tova, koeto si povtarja ot meseci nasam. Не ми трябва да ходя по изложения, и-нет ми дава много повече познания. Това koeto si povtarja ot meseci nasam може да ти го покаже нагледно на личния си лаптоп, а ти като не можеш да стигнеш гроздето ти киселее. Това, че не си в БГ не ми е проблем защото хората отдавна работят с "виртуален офис". Както по-горе казах, хич не е сложно(за някой).

Hint(ако знаеш какво е): Hamachi,  Remote Administrator и Skype
542
Ами аз доста съм писал на тема КАД системи, но взеха да ме обвиняват, че заради мене и системите, форума станал скучен.

Иначе, кво да ти кажа? колкото повече функции има една програма/система, повече изисква от задкомпютърното устроиство, а това се оказва най-дефицитното нещо в БГ.

Виж това прави се от конструирано в КАД система изделие. Към детайлите се добавя текстура на материала(сканирано парче плат, което може да се пипне малко с фотошоп) и програмата го сглобява в 3Д за секунди и се експортва снимка. Много просто звучи, но не е за прости хора.

543
Форум за българска мода / Re: KENSOL
11 септември , 2006, 10:12:46
Добре правят русенските фирми, че започват да излизат от ишлемето и да се ориентират към собствено производство и собствени марки. Може и да им куца маркетинга, но все от някъде трябва да се започне.
544
Форум за българска мода / Re: Bobo Zander
11 септември , 2006, 10:08:38
Ха-ха ..... следва разработването на пазара.... е това наистина ми е смешно.....много ме съмнява във въпросната фирма да има специалист който да се занимава с брандовете на фирмата.

Отчети факта, че е българска фирма, и тя като всички други избира измежду тези "специалисти" които и се предлагат.

Какво да говорим, след като специалистите съветват, че трябва да се създава митичност като се рекламира българска марка за чужда?

546
http://flirt.delfina.bg/index.php?sesion=MTE1NTAzMzI0NA==&action=calculatorСъобщението беше редактирано (08-08-06 13:45)
547
Виж един по-интересен начин за презентация:)

http://www.demi-bg.com/forum/viewtopic.php?t=69&sid=b1a21dc52747748c2633f0b2502112eb
548
Интересно, имат си сайт http://www.bobozander.com/, чичо гугъл информацията която дава е повече на български. Май се получава нещо като fashion.bg. Сайта е български спонсорира се от камари за мода и не знам си кво, а излиза, че е англииски щото е качен сигурно на безплатен хост, без DNS поддръжка и използва сървар за безплатна DNS регистрация в Англия. Определено рекламата им идва в повече.

Още по въпроса с изкуствения имидж и формирането на масов вкус може да се прочете и тук: http://underpear.gyuvetch.bg/articles/pirates.htm