19 октомври , 2021, 01:21:50

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - AMF

31
Верно е всичко това, което казваш и то е ясно на всеки, с добра обща култура. Но нека да не поставяме граници и рамки за какво можем да говорим. Критерии не са нужни, всички знаем какво е мода. Но какво е "българска мода"? За съжаление, горе-долу това, което намираме във форума, колкото и да не го харесвате.
32
Форум за българска мода / Re: Online boutique
03 октомври , 2006, 16:28:38
Хайде стига бе!
Какви са тези цени, какви са тези "модели", какъв е този "бутик"?! Това е супер аматьорско изпълнение. Я увеличете последния "модел", направо някой си е оставил тук и ръцете и мозъка!
33
Форум за българска мода / Re: KENSOL
15 септември , 2006, 16:04:42
Дрехите са страхотни. Таво лято си купих една пола - уникална е! Хвърлила съм мерак и на някои други нещица. Лично на мен много ми харесват. Съчетават развижените парцалки с добрата линия.
34
Предлагам дамски блузи ръчно и машинно плетиво. Единични модели, мога да покажа снимки с цени.
35
за кратко време с нищо не можеш да я свалиш. бях черна повече от 10 години и свалих черната боя, закоето силно съжалявам вече. Прехода ми от черна на червена не беше от онези, които ти се доревава, като ги видиш. Направих си много кичури и започнах да се боядисвам с червена боя. После като ми израснаха корените, направих два по-големи кичура, направо снопове коса отгоре, където ми се виждат корените и така стана прехода плавен. Но няма нищо по-хубаво от черния цвят - блясък и рядко боядисване.
36
Конкурси и ревюта / плетиво
15 юни , 2006, 13:22:17
Предлагам дамски блузи ръчно и машинно плетиво. Единични бройки. Мога да покажа снимки с цени.
37
Форум за българска мода / китайски
01 ноември , 2006, 17:14:22
Извинявам се за темата навсички, които мислят и говорят тук на друго ниво! Но! Силно ме интересуват координати на складове с онези китайски дрехи, от които зареждат доста "бутичета" . Не говоря за най-долнопробните китайски стоки,  а за тези, които могат да се похвалят с разнообразие и не толкова ниски цени. Кажете един склад в София!
38
Форум за българска мода / Re: Дафне
09 октомври , 2006, 14:26:41
аабе Бончо, много си проницателен! Знаеш коя фирма в кой град се подвизава. . . ц ц ц ц , голям принос си за хората дето четат форума, да знаеш!
39
Форум за българска мода / Re: Дафне
09 октомври , 2006, 09:54:30
"Модната къща" с якето на Манго е Деколейт.
Фирмите които работят с десените и платовете от рода на Дафне и по същия са Илтокони и Лейдис лайк. Съъъщо и Енита, но там вече нивото е друго.
40
Форум за българска мода / Re: Дафне
09 октомври , 2006, 08:16:05
Ами аз информация нямам, но имам наблюдения, че платовете са такива, каквито можем да намерим в някои магазини и чудно ми беше, ако не залагат на десена, който аз лично смятам че не е техен на какво тогава? Кройките и конструкциите им са абсолютно никакви. И това не е единствената такава фирма. Не че имам конкретен въпрос, но просто ми е чудно, като са модни къщи, кое ги различава от конфекцията, кое е авторското?
Да не говорим пък за една модна къща, която не искам да назовавам и обиждам, която продава якета, чиято кройка е буквално свалена от Манго. Срамота!
Общо взето и аз незнам как трябваше да се формулирам, но исках да кажа, че има много големи фирми, които хич не са на ниво, а имат мрежа и много магазини, което означава, че  потребителите и те са на същото.
41
Форум за българска мода / Дафне
06 октомври , 2006, 16:23:39
какво е мнението ви за тази модна къща и смятате ли, че десените върху италианските им трика са техни?
(обръщам се специално и към патриота :)
42
Ще се окаже, че мислим еднакво!
43
Е? Смятате ли, че за да си на подиума е достатъчно да си маалко надарен и много известен? И може ли всеки да стъпи там? И какво смятате за колекцията й?
44
Пък сега се замислям. . .  защо сваляш участниците на такова ниво, че да им обясняваш що е мода? Дали на някой това му е нужно, незнам . . .
45
Верно е всичко това, което казваш и то е ясно на всеки, с добра обща култура. Но нека да не поставяме граници и рамки за какво можем да говорим. Критерии не са нужни, всички знаем какво е мода. Но какво е "българска мода"? За съжаление, горе-долу това, което намираме във форума, колкото и да не го харесвате.