19 октомври , 2021, 00:21:11

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - AMF

151
Форум за българска мода / Re: Дафне
09 октомври , 2006, 09:54:07
"Модната къща" с якето на Манго е Деколейт.
Фирмите които работят с десените и платовете от рода на Дафне и по същия са Илтокони и Лейдис лайк. Съъъщо и Енита, но там вече нивото е друго.
152
Форум за българска мода / Re: Дафне
09 октомври , 2006, 08:15:42
Ами аз информация нямам, но имам наблюдения, че платовете са такива, каквито можем да намерим в някои магазини и чудно ми беше, ако не залагат на десена, който аз лично смятам че не е техен на какво тогава? Кройките и конструкциите им са абсолютно никакви. И това не е единствената такава фирма. Не че имам конкретен въпрос, но просто ми е чудно, като са модни къщи, кое ги различава от конфекцията, кое е авторското?
Да не говорим пък за една модна къща, която не искам да назовавам и обиждам, която продава якета, чиято кройка е буквално свалена от Манго. Срамота!
Общо взето и аз незнам как трябваше да се формулирам, но исках да кажа, че има много големи фирми, които хич не са на ниво, а имат мрежа и много магазини, което означава, че  потребителите и те са на същото.
153
Форум за българска мода / Дафне
06 октомври , 2006, 16:23:16
какво е мнението ви за тази модна къща и смятате ли, че десените върху италианските им трика са техни?
(обръщам се специално и към патриота :)
154
Ще се окаже, че мислим еднакво!
155
Е? Смятате ли, че за да си на подиума е достатъчно да си маалко надарен и много известен? И може ли всеки да стъпи там? И какво смятате за колекцията й?
156
Пък сега се замислям. . .  защо сваляш участниците на такова ниво, че да им обясняваш що е мода? Дали на някой това му е нужно, незнам . . .
157
Поздравявам one_one  отново, а вие престанете с този враждебен тон! Ето точно за това ви се дразня, на големите "разбирачи"! Мислите се нещо страхотно, нещо велико, до което простосмъртните ние нямаме място. Всместо да правите забалежки и да гоните от форума, дайте насока,  нали сте много светнати! Поведете тези, които не вървят в правилната посока! Или не сте толкова добри?!
158
Верно е всичко това, което казваш и то е ясно на всеки, с добра обща култура. Но нека да не поставяме граници и рамки за какво можем да говорим. Критерии не са нужни, всички знаем какво е мода. Но какво е "българска мода"? За съжаление, горе-долу това, което намираме във форума, колкото и да не го харесвате.
159
Не може да делите модата на висша и на тази, която се продава по битаците! Доста плоско и тесногръдо е!
160
Никой не казва, че модата се намира в складовете за евтини дрешки. Но определено се забелязва и не само там, където са скъпите материи и камъни! Ако градивно е това, да се обсъжда клюкарски, коя марка била италианска, или дали това било верно и разни подобни, много се извинявам, но не сте прави!
Не казвам, че складовете с бельо правят модата, но тук имат място всички изказвания, показват също и на какво ниво сме! Като сте толкова над тези неща, просто ги подминете!
161
Това, което разбирам под мода, нека си стои в моите представи и да не бъде квалифицирано с остроумни забележки, ако обичаш. И се съмнявай ко не разбира One_one . Вкарай малко логика освен гръмки фрази и философски изказвания.
162
Един от начините да се помогне на модата е, да има форум, в който да се говори за всичко, включително и за "нов склад за дрехи". Вие великите си говорете някъде другаде и не наричайте съобщенията на хората глупости!
one_one - много точно казано!
163
Форум за българска мода / Re: Online boutique
03 октомври , 2006, 16:28:15
Хайде стига бе!
Какви са тези цени, какви са тези "модели", какъв е този "бутик"?! Това е супер аматьорско изпълнение. Я увеличете последния "модел", направо някой си е оставил тук и ръцете и мозъка!
164
Форум за българска мода / Re: KENSOL
15 септември , 2006, 16:04:19
Дрехите са страхотни. Таво лято си купих една пола - уникална е! Хвърлила съм мерак и на някои други нещица. Лично на мен много ми харесват. Съчетават развижените парцалки с добрата линия.
165
Предлагам дамски блузи ръчно и машинно плетиво. Единични модели, мога да покажа снимки с цени.