02 юни , 2020, 13:17:21

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ladyinstyle

1
То се оказа много яко. Не знам дали ще имам продажби, но помощта, която ми оказват е много голяма. Спонсорът ми е много свестен човек, а имат и специални онлайн семинари с много хора вътре. Ако продължава всичко в този дух ще е много, наистина много добре.


2
Много благодаря за мненията, които получих. Кои помогнаха, кои не, но важно е времето, което е отделено за да ми се отговори на нещо, което ме интересува. Четох много, даже вече може да се каже, че съм експерт в тази област и как се правят пари от мрежов маркетинг и се захващам.

Още една седмица, до края на януари включването е безплатно, като поне аз избрах този дистрибутор за спонсор тези момчета http://nwa.image.bg/ . Виждат ми се най-стабилни, а пък и имат горе-долу еднаква бизнес стратегия с моята.

Успех на всички!!!
3
Лиана - Това пак ли е мрежов маркетинг или е онлайн магазин?
Аврора - Все си мисля, че не трябва да забравяме, че и мрежовият маркетинг е вид бизнес, а в бизнеса е важна крайната цел.
4
Какво от това, че има часовник  ;D не мога да разбера, нищо съмнително не виждам
5
Аз знам името на козметичната серия, казва се Blue Nature. Просто не ми се ставаше до другия компютър за да го проверя. Иначе прочетох няколко неща в google, макар че не погледнах линка ти, но дали е пирамида не знам. Няма първоначална такса, така че... Не знам. Някой има ли опит с това и може ли да ми каже има ли шанс да се изкарат пари или не?
6
Доколкото знам тези горните фирми се занимават с мрежов маркетинг и продават чрез дистрибутори. Предлагат ми да стана дистрибутор на нова компания в България - казва се NWA и имат и козметика и други неща. Името на козметичната серия май не беше NWA, ама ме мързи да търся сега, после ще го намеря.

Знаете ли нещо за тази компания и има ли смисъл да се хващам с тях?
7
и аз съм чувала за тях добри отзиви

8
много полезни съвети, благодаря :)
9
много, интересно, за пръв път чувам, че има такъв уред за домашна употреба, за какво по-точно става дума, кажи нещо повече, моля те.

10
ужасни пъпки ми излязоха от противозачатъчните, защото обърках приема :(
11
чувала съм, че с глад се постигало ефикасно лечение едва ли не на всички болежки? дали е вярно

12
на avon, в стъклено шишенце, цвят almond

13
даа, много правилно казано

14
точно така, спорт му е майката

15
да, благодаря