25 юни , 2024, 23:53:58

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - presta84

1
Чета сайта, и много ми допада. Преди мразех да влизам тук, защото си бях леко казано дебела и имах комплекси на тема тяло :(  Сега ще ви разкажа какво стана при мене. Бях 71 кг и висока 170 см. Правех опити да отслабна и каквото излезеше по телевизията си го купувах. Пих Витаголд, пих калорекс, пих кла ли какво беше, пих зелен чай, гладувах, ходех да тичам. И ефект почти никакъв. Свалям кило две и после пак си ги качвах. Един ден се бях на кафе с една приятелка, и дойде сестра й. Говорихме си за отслабване и кой какво е пробвал. И се оказа, че повечето сме ги пробвали и двете Smile) . Тя ми препоръча ЛиДа. Това са едни хапчета за отслабване, които подтискат апетита ти и не ти дават да си мислиш за храна. Дават много енергия и ти е бодро. Питах е от къде да си ги купя, и тя ми каза, че ги е купила от интернет. Купих си го от www.otslabni.free.bg . Надявам се да не прозвучи като реклама, но го споменавам, защото разбрах че има доста фалшификати на Лида, и ако някой иска да си го намери да не се прецака заради мен. Та, купих го от този сайт и ми престигна на 4 ден. Започнах да ги пия. Пият се сутрин на гладно 1 час преди хранене.
Отначало малко ми се виеше свят и ми беше напрегнато, но на третия ден всичко премина. Ако искайте ми вярвайте, но на пъврата седмица 4 кг свалих. Видимо се смалих. А по принцип аз съм по едра и много си пролича. До края на месеца свалените кила станаха 11 кг. След това стомаха ли ми се сви, или незная какво ми стана, но започнах да се наявам с по малко. И сега сама се ограничавам. Когато усетя, че съм сита спирам да ям и си пазя килограмите.
Смених си гардероба, и сега като си сложа някоя моя блуза от преди година и изглеждам много смешно. Все едно съм с покривало за кола Smile
Ох, много се разписах. Ако някой от вас е ползвал, нека да сподели колко свали.
2
Звучи страхотно! Свържи се с някой производител на обувки може би ..