24 септември , 2023, 16:37:39

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gytha Ogg

1
НЕ РАБОТЕТЕ ПРИ ТЯХ! Те са измамници и крадци! Ако не вярвате обадете в агенция "Защита на Труда"която се намира зад КАТ за дА ПОПИТАТЕ КОЛКО ЖАЛБИ ИМА?
2
Сладка темичка..хахахха...
Ами според мен , веки трява сам да си преценява...зависи с каква цел е сложил боди...ако е за да се пази от студа не виждам лошо да е с "гащи" ;) под него...но ако бодито е с цел ***, не мисля , че ще е много красиво...а що се отнася от "изкачащото"  над дънките бельо- грозна работа....е и късите поли поняга са такава :)
3
Може би ще ме нахокате, че се обаждам, но според мен живеем в модерни времена с толкова развити технологии...Жестоко е да се убиват животни за да си намърдваме ние каката в тях. Искренно се надявам това един ден наистина да се забрани. >:(
4
Форум за българска мода / Re: Красота
08 септември , 2008, 13:01:12
Всичко идва от вътре... И  2те понятия са доста широки....карсивото за дни е грозно за друг...А красотата и грозатата са явления преминаващи много бързо от едно в друго :)
5
Мили деца, ако искате да станете модели VF не е мястото. Те са измамници и крадци. Не са 1 и 2 опарилите се от тях. ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ЗАНИАМВАТ С МОДА: Разглеждайте добре обявите в нета, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ КОЛКО ЧЕСТО ЕДНА ФИРМА НАБИРА МОДЕЛИ- КОЛКОТО ПО ЧЕСТО ИМА ОБЯВИ ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМА Е ВЕРОЯТНОСТТА ТАЗИ ФИРМА/АГЕНЦИЯ ДА Е НЕКОРЕТНА!!!!
6
TОВА Е ЕДНА ИЗМАМНА ФИРМА! Всички които са писали позивни мнения са фалшиви Славко Панчев е един лъжец и крадец! Ако някой се интересува от подробно инфо нека ми пише на мейла! Който не вярва нека го провери в съответните държавни агенции, наример тази зад КАТ-Защита на труда ( не съм сиг за името.) АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ГУБИТЕ ВРЕМЕ И НЕРВИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ!