28 октомври , 2021, 19:53:27

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - susana

1
Здравей те :)
Аз съм на 21 години и от малка ми беше мечта да се занимажам с мода.
Така казано звучи много общо казано но ще разберете как в момента наитина се занимавам с мода ;)
Когато бях малка си мечтаех да съм манекенка да ходя  по ревиюта по конкурси и да ги печеля.. в 4ти клас дойде една какичка и каза че ще провежда курсове за манекени в училището ни Родителите ми да ми угодят ме записаха. Накрая имахме кастинг и някои продължиха работа с какичката, но мен ме беше срам и се отказах, а и бях ниска в момента съм 160-162 (различно) :D  и се затворих в черупката си и се отказах от детската си мечта която и до момента ми е може би мечтата която искам да постигна :) Занимавам се с филмови и рекламни продуктсии от близо 6 години и просто нямах време за друго и учех.... Миналата година успях да намеря малко време да се опитам да изкача някое стъпало от сталбата за усъществяването на детската си мечта.... снимах за списание FHM, имах още 2 фотосесии преди това с фотографи за тяхни ангажименти..... след което имах малко застой защото работих по един филм и септември месец 2007ма година ми се отвори възможността да отида на моден конкурс на който имаше и пониски момичета и можех и аз да опитам.... Е от конкурса си тръгнах със една лента на спонсор + 5дневна почивка и титла Мис СПА Туризъм и станах рекламно лице на СПА център АНЕЛ София и Созопол :) след което с фотографа ми направихме СПА фотосесия във Варна... Тази година също имах желание да участвам в още 3 конкурса но така се стекоха обстоятелствата че само на един ще отида - Мис България Туризъм и ще се боря да си защита и тази година титлата :)

колкото до това как да успеете да постигнете това че искате да станете фотомодели - гонете мечтата си и ще успеете ;) винаги ако имате нужда от помощ може да се обърнете към мен и с каквото мога ще помогна - susana@abv.bg

На пално съм съгласна сас silvia ;)
и със Petya-model 
и поскоро без да искам да обидя или засегна някои но моето мнение тъйкато имам възможността покрай снимките на филми да работя и със чужди агенции и знам как работят те.... чуждите агенции не искат  заплащане за  пробната сесия (която се прави с началото) и ти намират ангажименти много бързо :) друг е стила на работа сравнение с българските ;) но има и много добри български агенции който не гледат само да направят някой конкурс за да лапнат пари.... ;)
Освен като модел и се пробвам по конкурси и си гоня мечтата защото съм решила да мина през няколко по малки конкурса и после на 2-3 по големи и да приклиуча и да се посветя на семеиния бизнес който е за производство на дрехи, в който помагам от малка ( измислях модели ) сега от 2 години малко по малко навлизам във целия бизнес ;)