26 февруари , 2020, 14:36:01

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
http://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mama1988

1
Електронни магазини / Работни дрехи
08 октомври , 2019, 09:36:08
Здравейте мъжа ми почва нова работа свързана с физически труд тряват  му дрехи който хем добре да изглеждат хем да не се тревожи че ще изцапа и респективно цената да е добре че да не ме е яд че ще ги хвърлим. Колкото и да е човек иска да му е и удобно и добре да изглежда сред хората нищо че ще се цапа.От къде да му понапазаря?
2
Аз си мисля че такова нещо е малко опасно за домашна употреба ...
3
За и против козметиката / Re:Целулит
08 октомври , 2019, 09:28:25
Целолита е голям бич на младата жена .Един път храната която ядем и  ни предразполага към образуването и втори път обездвижването което имаме.Каквито и опити да правим за да го премахмен н епроменим ли основно начина си на живот винаги ще се завръща за съжаление ...
4
Аз главно от Фешън дейс
5
Днес го поръчахме от там .Найстина имат хубави неща .МЕРСИ
6
Хубаво предложение ще разгледам . Мерси
7
Ще прява ремонт на детските стай и смятам да сменяа леглата вече с големи че децата са тинеиджъри и не върви на единични .Искам и матраците да са удобни и по възможност да ги закупя от едно място че да се приключи с едно плащане за транспорт .какво бихте ме посъветвали ?
8
Във Паус джинс има много яки удобни секси и практични модели .Аз лично съм им фенка ... може да разгледате https://pausejeans-online.com/rokli успех с подаръка :)
9
Снощи имаше много сериозен токов удър и познайте ... телевизора изгоря  :'(  :'(  :'( Той си беше за смяна ама все пак не го бях сметнала да купувам този месец .Да споделите от къде да гледам искам да има екстри а и да не е мега скъп...
10
Майка ми има голям проблем с пазаруването поради липса на размери и асортимент . Повечето хубави неща ързо се изчерпват защото има търсене .
11
Здравейте . И моят мъж се оплаква че много харча аз за това си намерих място където цените са достъпни за пазаруване за всеки ден. Имат си дрехи за всеки вKус и нужда .Разгледайте мания сигурна съм че ще намерите каквото ви е нужно !!!
12
Вега тойс
13
Някой занимавал ли се е с това ? Има ли според вас пазар ? И да рискувам ли в такова начинание ?
14
На мен пък скоро ми предложиха магазини Мания и он лайн магазина им mania има уникални рокли, маркови при това на цени мечта . Мого съм доволна преди 2 дни бях на рожден ден с рокля от там . Смятам вече на всяко събитие да съм с нова рокля !!!Разгледайте ще останете доволни .
15
Извинете вие намерихте ли повече инфо кой да ви помогне с он-лайн магазина ?