14 август , 2022, 23:21:23

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Staneto1133

1
Здрасти може да си купиш от тук Имат добри предложения в момента на добри цени!
2
Скоро си купех телевизор от тук и съм много доволна почти ми свалиха цената двойно от тази в магазина и сега си го ползвам с кеф  !
3
Мисля че някоя рокля би бил чудесен подарък за момента. Аз лично като жена много бих се радвала на рокля. Може да разгледаш ето тук имат доста интересни предложения
4
Топ сайта ми в момента за новини е https://fakti.bg/ имат от всичко по  малко и темите са им доста задълбочени и интересни
5
Може да разгледаш нещо ето  тук мисля че предлагат това което търсиш и мисля че ще ти го предожат на много добра цена. Лично аз ги ползвам и съм много доволна и не мисля скоро да ги подменя като фирма!
6
Здравейте искам да закупя нова мивка за банята понеже правя ремонт. Може ли съвет от къде и колко
ще ми струва
7
Здравейте правя ремонт на банята и търся най евтиния вариант що се отнася до нейното обзавеждане искам хем да е по джоба хем да е хубаво. Идеи ?
8
Здравейте нанесох се в нова къща с огромен двор и искам да си купя надоваем басейн за летните месеци да може аз и децата да се освежаме! Идея от къде да го купя
9
Здравейте искам да закупя строителни материала но не знам от къде ще ми излезе най-изгодно моля за съвети
10
Здравейте от  доста време се каня да си купя нов матрак но не знам от къде понеже имам страшни болки в кръста и мисля че наистина ще ми помогне!
11
О да знам за какво ми говориш виж аз си купех от тук https://www.brava.bg/ . И съм много доволна и мисля да продължа да ги ползвам като компания. Добри цени и бърза доставка!
12
Здравейте искам да се запиша на уроци по английски понеже реших да завърша университета който бях записала преди години, но английския много ми куца? Съвети?
13
Здравейте искам да закупя някой стилен часовник за моя мъж, но имам и бюджет който е около 1500 лева идеи какво да му закупя?
14
Здравейте искам да закупя книга за един мой приятел който има рожден ден скоро . Идеи от къде мога да купя нещо по интересно
15
Здравейте търся да си закупя еспресо машина за вкъщи ако някой знае магазин с такава на промоция моля да сподели ?