24 юни , 2024, 04:20:20

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Hristin4e

1
Здравейте момичета!

Доста често цикълът ми е съпътстван със силни болки, при които само силно болкоуспокояващо успява да помогне. Ходила съм на гинеколог, каза че няма кой знае какво да се направи, освен да си пия тия хапчета, ако се наложи. Четох за хранителната добавка пикногенол, че помагала при гинекологични проблеми - виж тук http://kolastra.v.bg/aquasource/super-antioxidant-pycnogenol-60-tabletki-cena . Искам да попитам дали някой е ползвал при такива проблеми и имало ли е някакъв ефект.
2
Здравейте,

Тъй като доста време търсех качествена машинка за подстригване за мъжа ми, реших да се похваля с новата придобивка.Хубавото е, че машинката е мултифункционална, има приставки за подстригване на брада, мустаци, косми в носа и ушите, освен подстрижката на косата.

Мисля, че цената от малко над 100 лв, които платих плюс доставката от cosmeticline.bg си струват, засега нямам забележки, мъжа ми я ползва вече повече от три месеца. Ако търсите машинки за подстригване с приставки може да хвърлите око на този модел.
3
Става въпрос за хола, дали няма да е малко претруфено ако сложа фототапет на едната стена?
За спалня някак си повече сякаш върви, но за всекидневна не знам, още не мога да си го представя. Пред въпросната стена има голям диван и няма да се вижда целия.

Ето какво сме си харесали като модел

Като цяло искам да е някакъв подобен, градски пейзаж, гледах и други тук http://degrets.bg/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8-952.html .
Притеснява ме единствено, че може да изглежда прекалено.
5
На мен ми харесва, че мога много бързо и лесно да намеря някакъв хубав модел, без да обикалям с дни по магазините за дрехи.

Не ми харесва това, че не мога да  ги пробвам, защото сега колкото и да гледам снимки модела, докато не пробвам, няма как да знам как ще ми стои. Освен това не се знае какво ще получа, няма ли да ме измамят и т.н. Гаранции никакви
6
Много полезно четиво, но ще има по-голям успех начинанието ако направиш и качиш видео. Вече уроците така се правят, доста по-бързо и лесно се учи човек.
7
Сайтът е добър, но почти всички потребители са в Базар или ОЛХ.
8
Аз не разбрах за какво става въпрос, това не е ли бар? Какви модни агенции, какви магазини?