22 септември , 2023, 16:37:07

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - dim

1
Затова препоръчват  паролите да се сменят на няколко месеца .
2
Много ми е малка, харесвам големи чанти  :)
4
Според мен , те отдавна са запознати с нашето съществуване , просто не искат да си общуват с нас :)
5
Бих носила само за вкъщи :)
6
Тези Енита бяха доста екстравагантни, но май ги няма вече  :( С този китайски пазар,не знам как ще просъществува..
7
Мен не ми харесва,че често материите на дрехите са много некачествени, което няма как да го видиш и усетиш от една снимка. Както и изработката.
8
Вече и хапчета против акне ли направиха  ;D бих посъветвала всички с проблем да се обърнат към специалист дерматолог, да направят ако трябва хормонални изследвания и да променят начина на хранене-в сички изключват млечните продукти, тъй като в тях има много хормони, които действат зле на кожата .
9
С лазерната епилация трябва постоянство, не очаквайте резултат след една процедура, също така забравете за солариуми и излагане на слънце, докато траят :)
10
Естествено,че не бива да сме гладни,просто трябва да се ограничат някой неща, като хляба, пърженото, сладкото и мазното. Разделното хранене също е вариант. Успех :)
11
Как ще са глупости, като се обяснява точно ,че като стресираш организма с глад, след това той има склонност да "складира", защото очаква друг "сух" период. ;)
12
PR-ката е супер,защо да е твърде слаба? Колкото и да е хубава една дреха,ако нямаш подходящата "рамка" за нея,нищо не става..
13
 >:( >:( >:(
14
Не е ли нехигеинично? ???
15
Искам да попитам,как стоят нещата с фоликуметрия,за да се засече овулацията,плаща се като обикновен преглед всеки път или може като общ пакет?