25 юли , 2024, 03:28:25

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Letisia

1
днес без да му мисля, ще се насоча към бутика на Ferrone. отново са обявили намаления на изтънчена колекция есен- зима. нямам търпение да се видя в нов тоалет.
2
виждаш ли дамата с черния тоалет и бижуто, което а краси? ето за тази комбинация ти говорех.
3
бижутата са също много стилно изработени със свой собствен заряд и излъчване. И в комбинация с тоалетите взаимно се допълват и стоят много добре.ще се опитам да кача снимка, за да видиш как изглеждат.:)
4
отскочих до магазина и смея да кажа, че новите попълнения са още по-фини и изтънчени и новото, което разбарах е, че на марката Sandro Ferrone има и страхотни колиета:)
5
звучи много добре и още днес ще отида да поразгледам новите попълнения.
6
подскажи малко повече, каква е офертата?
7
на това му се казва стилна рокля .Невероятна е- толкова е изчистена, а в същото време с много чар и присъствие,дали да не се примоля на моя добър съпруг да ми я вземе за подаръче.  ;)
8
Чувала съм за тази марка. Знам, че е много стилна и, че много жени в стайлинга си разчитат на нея. Но нещо явно съм пропуснала откриването на магазина. Можеш ли да ми опишеш как горе долу изглежда модната линия?
9
само да вметна, че засега ме интересуват главно дрехи с италианско качество. Така, че смело можеш да ме съветваш.
10
Най-сетне някой да се включи. :)
Не, не, че имам повод, но работата ми е такава, че трябва да се обличам стилно.  Ходя по коктейли, презентации, мероприятия  и нали се сещащ, че трябва да държа на ниво гардероба си. До скоро имах предпочитания към една българска марка, но нещо напоследък не могат да ми уцелят вкуса. Струва ми се, че поразвалиха линията, но пък иначе открай време, както казах си уважавам италианското качество. Имам италиански дрехи, чанти, обувки, но ми се иска да си подновя още гардероба. Нещо да ми преропъчаш-  от тук или от Италия?
11
Привет от мен, момичета интересуващи се активно от модата. Иска ми се да дискутираме малко италианските марки стъпили на родна почва от утвърдени до най-нови. Понеже открай време имам афинитет към италианската мода- чанти, обувки, козметика напоследък се ориентирвам и към дрехите. Има ли такива като мен? Дайте да обменим малко опит.
12
много относително стана всичко. аз също не съм привърженичка на китайското. Давам приоритет на българското и вносното само да не е китайско.