12 август , 2022, 02:48:56

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - snowy

1
Колкото и качествено да е, и тук имаме качествена българска продукция, предпочитам родното, отколкото да им пълня джобовете на другите. Бъдете малко повече патриоти бе хора, стига сте се кланяли на чужди богове. Аз обичам да готвя само с български продукти. Така си знам, че са качествени. Малко е сложно, когато ползвам чужди рецепти за готвене http://napred.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8.html, но ги нагаждам нещата. В интернет влизам и когато ми се доиграват някакви игри. Избирам си от списъка с игри в Напред.БГ http://napred.bg/igri.html. Направо са хиляди. Пак там си чета и своя седмичен хороскоп http://napred.bg/%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF.html. Направо съм луд по предсказанията на звездите за това какво ще се случи. Както всеки хороскоп, така и този е малко мъглив, но познава. Точно от хороскопа научих, че ще се занимавам с клауд хостинг и ето вече две години. Ние наистина предлагаме най-доброто на пазара за облачен хостинг vcloud.bg. Можете да се уверите сами.

Можете да се уверите сами и че от сайта на ММТравъл можете да намерите най-ниските цени за самолетни билети. Нещо повече, пак от там можете да намерите и удобно разписание на полетите ви, така че да подготвите всичко, далеч преди да стигнете до летището. Това става от търсачката за самолетни полети, която ще намерите в сайта. Въобще, когато трябва да се пътува със самолет аз препоръчвам MMtravel.bg, тъй като чрез тях ще се намерят най-добрите цени на самолетни билети. Всъщност, препоръчвам използването на туристическа агенция за това, тъй като там хората са много по-опитни и наясно какво трябва да се направи при всяка ситуация, свързана с пътуване. Сега, дали ще е ММТравъл или някоя друга е върпос на личен избор. Аз ги избирам тях, тъй като ми се налага да пътувам често със самолет, а те ми предлагат наистина най-добрите цени за билети.
2

Вече се внасят у нас и нови парфюми - hubavi.net/vizia - ароматите са прекрасни и не се продават по магазините, а при регистрация се ползват и 35% намаление.


За парфюма не знам още, но козметиката им е невероятно добра, а и е евтина за големите си опаковки. Евтини самолетни билети можете да вземете от туристическа агенция ММТравъл http://mmtravel.bg/, пътувайте навсякъде по света на ниски цени. Когато пък решите да търсите евтини самолетни билети, то можете да намерите такива в този сайт http://www.paravion.bg/самолетни-билети. С офертите от този сайт за самолетни билети ще можете да пътувате до всички атрактивни точки по света. Ползвайте и клауд възможностите на vcloud.bg за да ползвате различни уеб базирани решения с по-висока скорост. Купете си изгодно и гаражни врати от Солид55 за да получите максимално качество на оптимална цена. Ако имате нужда да излъчвате картина и звук в интернет, то решенията на cdn.bg ще са идеални за вас.
3
Имам такива  у нас на всяко легло - невероятно добри са и не съжалявам, че дадох толкова много пари.

Жалко, че нямам нужда от други - щях да взема този комплект с възглавници  - особено на половин цена. Ох, не е за изпускане -  чудя се дали направо да не го взема.   ??? Ама много ме съблазняваш с тази оферта, да знаеш. Зарадвайте цялото семейство с весели и забавни късмети за новогодишната баница http://napred.bg/%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0.html. Ако искате да експериментирате с рецептите за баница, то вижте тези подбрани от цял свят рецепти за различни кухни http://napred.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8.html
4

Вече не се предлагат такива курсове, стана прекалено комерсиализирано и университетите с мода и дизайн и НХА имат монопол. По-добре потърсете сайтовете на средните училища с мода и се свържете с учители, които преподават този предмет - за частни уроци.


Да, може би това е най-добрият вариант.
5
ммммм, много са добри  :)
6

Малко ме е страх с тези нови иновации днес, особено с технологии свързани с здравето и тялото. Честно казано и на мен ми се иска да не се занимавам от 3 до 7 пъти в седмицата с обезкосмяване и да харча от 30 до 50лв. на месец, но...не знам, това не е естествено, тялото ти е част от природата, а епилаторите - от технологиите, нима са наистина безвредни?


Ами то си е за страх - днес всичко е се прави с цел търговия, без значение вреди ли или не. Като се има предвид в храната колко токсични добавки има...