26 февруари , 2020, 15:23:02

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - mama1988

1
Електронни магазини / Работни дрехи
08 октомври , 2019, 09:36:08
Здравейте мъжа ми почва нова работа свързана с физически труд тряват  му дрехи който хем добре да изглеждат хем да не се тревожи че ще изцапа и респективно цената да е добре че да не ме е яд че ще ги хвърлим. Колкото и да е човек иска да му е и удобно и добре да изглежда сред хората нищо че ще се цапа.От къде да му понапазаря?
2
Ще прява ремонт на детските стай и смятам да сменяа леглата вече с големи че децата са тинеиджъри и не върви на единични .Искам и матраците да са удобни и по възможност да ги закупя от едно място че да се приключи с едно плащане за транспорт .какво бихте ме посъветвали ?
3
Снощи имаше много сериозен токов удър и познайте ... телевизора изгоря  :'(  :'(  :'( Той си беше за смяна ама все пак не го бях сметнала да купувам този месец .Да споделите от къде да гледам искам да има екстри а и да не е мега скъп...
4
Някой занимавал ли се е с това ? Има ли според вас пазар ? И да рискувам ли в такова начинание ?
5
Здравейте !!!
Според вас от къде е най удачно да се пазаружат дрехи втора употреба ? Къде са най добре обработени с препарати ? Къде излизат най  много маркови продукти на добри цени ?