06 февруари , 2023, 18:20:29

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Mitkobe77

1
Здравейте направиь ремонт на кухнята и сега търся хладилник който да вградим над кухненския плот. Някой знае ли в момента магазин който разполага с такива модели и да са на промоция?
2
Здравейте чудя се на коя верига магазини да се доверя за обзавеждането вкъщи? Моля за съвет
3
Здравейте искам да си закпя телевизор на оферта тези в технополис не ми допадат идеи от къде мога да го купя?
4
Здравейте искам да си закупя бюджетен нво телефон идеи от къде?
5
Здравейте искам да си закупя вентелатор за вкъщи от дези които се слагат в края на стаята и духат с въртеливо движение!
6
Здравейте търся малко резерни части за моето малко сладко бижу в гаража идеи от къде мога да си купя нещо на оферта?
7
Здравейте приятели! Някой може ли да ми помегне с избора на добър онлайн  магазин за мъжки дрехи. Понеже трябва да подменям някои неща по гардероба си. Мерси!
8
Здравейте искам да закупя готина мъжка риза, която да е подходяща за сватба понеже наскоро брат ми се сгоди и сега ще вдигаме сватбата. Моля помогнете в моето търсене!
9
Здравейте имам мотор от скоро едно старо сузуки, обаче след покупката се оказа че ще трябва да сменям акумулатора. Идеи от къде мога да купя някой изгодно?
10
Здравейте от скоро работя в една доста голяма компания, и ми предстои да отида на първото фирмено парти и както всички останали така и аз искам да направя добро впечатление. Та въпроса ми е от къде мога да си закупя хубави мъжки обувки на добра цена все пак живеем в такива времена където всяка сторинка е важна. Благодаря предварително  ;)  ;)  ;)  ;)