25 март , 2019, 02:20:14

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
http://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Mia_

1
Здравейте! Преди работих като рецепционист, но ми се наложи да напусна. Сега отново си търся работа в областта и се чудех дали можете да ме посъветвате къде да търся, понеже вече от 2 месеца съм безработна. Благодаря предварително!
2
Здравейте, предложете от къде мога да открия таблет втора употреба на добра цена. Искам да разгледам и да си избера, не търся определени инчове, марки и т.н :) Благодаря много!
3
Здравейте! С мъжа ми взехме нова кола, но за жалост нямаше летни гуми и сега търсим да си купим на сметка. Търсим 18ки, така че ако може да ни насочите нанякъде, където правят добри промоции ще сме ви благодарни.  :)
4
Привет! Много отслабнах и повечето ми дрехи са ми големи. Искам да си купя нови рокли за лятото от сега, понеже когато започне сезона всичко поскъпва рязко. Знаете ли някой хубав и не много скъп сайт, от където мога да си харесам нещичко?
5
Здравейте, от дълго време се занимавам със спорт и се храня здравословно. Обаче искам да си разнообразя малко диетата и търся да намеря продукт, който съдържа едновременно фъстъчено масло и протеин. Не мога да намеря в България, а не искам да купувам от чужбина, защото доставките са много високи. Бихте ли ме насочили?
6
Добър ден! Вчера ми откраднаха документите и сега трябва да си изкарам нови експресно, понеже трябва да замина за Щатите по работа след няколко дни. Всичките си пари дадох за билети и в момента нямам спестени за документите. Реших да тегля бърз кредит. Някой може ли да ми препоръча сайт и фирма, че ще тегля за пръв път. Благодаря предварително!
7
Добър ден! Търся някоя платформа за онлайн уроци по Немски език. Реших да се запиша на уроци, понеже в училище ми беше много труден и въобще не съм го учила немския. Сега обаче разбирам, колко всъщност е важно да знаеш езици. Ако можете да ми препоръчате някоя школа бих ви била много благодарна! :)
8
Обяви, търся, продавам ... / Бързи пари
24 февруари , 2019, 10:40:02
Добър ден! Правих едни схеми уж да изкарам бързи пари, но се вкарах вътре с няколко хиляди. Трябва да върна парите възможно най-бързо, понеже работата е сериозна (на живот и смърт е). Искам да изтегля бърз кредит, но не знам как и от къде. Съвети?
9
Добър ден! Трябва ми нов Дебитомер за моето БМВ. Цял ден търся в интернет, но или са много скъпи или са втора употреба, не мога да си намеря, каквото търся. Можете ли да ми кажете някой надежден сайт, на който мога да се доверя?
10
Електронни магазини / Яйчни белтъци
18 февруари , 2019, 13:46:56
Добър ден! Не мога да си набавям протеина за деня. Искам да си купя яйчни белтъци, понеже ми омръзна с тази протеинова пудра. Не мога да намеря никъде. Някой, който си купува да може да ми прати сайт?
11
Фотомодели и манекени / Модел
12 февруари , 2019, 16:29:03
Добър ден! Детската ми мечта е да стана модел. Сега попаднах на един курс, който започва другата седмица. Много искам да се запиша, но нямам спестена нужната сума пари. Реших да изтегля едно бързо кредитче, което в последствие да изплащам. Проблемът е, че ми е за пръв път и не знам от къде да изтегля парите. Има толкова много сайтове и всички са различни. Вие теглите ли бързи кредите и ако да от къде?
12
Здравейте. Всички сте чували за това устройство, което спира водомера и така не отчита използването на вода. Преди няколко дни са дошли за водата и детето ми е отворило. Не знаех, че тогава ще минават и съответно не го бях махнала. Наложиха ми доста голяма глоба, който не мога да платя. Не можем и да живеем без вода. Реших да тегля бърз кредит. Моля за съвети понеже ми е за пръв път и доста се притеснявам!
13
Здравейте! Наскоро напуснах досегашната си работа. Работех като фронт енд девелопър, но просто животът и стресът в България напоследък ми идва в повече и съм решила да направя промяна. Ще се радвам ако ме насочите към добра фирма. Благодаря предварително! :)
14
Привет! Препоръчайте добър магазин за официални мъжки дрехи   :-*
15
Здравейте, след около 3 месеца ще кандидатствам за виза в американското посолство и ми се ще да науча малко английски, за да си повиша шансовете. Може ли да ми препоръчате къде мога да се запиша на онлайн курсове, понеже нямам много свободно време да посещавам курсове на място?
16
Здравейте! Пиша ви за един бърз съвет. Онзи ден ми се развали климатика, с който се отоплявам в квартирата. Нямаше гаранция и ми казаха, че ремонта ще струва около 200лв... Проблемът е, че не разполагам с парите... Не мога да взема назаем и от нашите, защото вече им дължа пари... И се чудя дали да не изтегля един бърз кредит, а пък другия месец ще ги върна, няма да има проблем, просто не съм взела заплата, а не ми се стои на студено цял месец... Какво мислите?
17
Здравейте, мацки! Искам да си закупя някакви по-зимни обувки, хем да са елегантни, хем да топлят :D Къде има добри промоции сега?
18
Здравейте! Решила съм да си закупя настолен компютър за вкъщи. Просто предлагат по-добра мощност спрямо цената си. Не разбирам много обаче от хардуер и затова се надявам, че някой по-запознат ще може да ми препоръча нещо.
Мога да заделя до 1000лв, като най-важното ми е процесорът да е добър, а видео карата да е що-годе добре. Ще го използвам за рендване на видео и графичен дизайн.
19
Здравейте! Днес ни изгоря бойлера и се чудим какво да правим. Мислим да теглим кредит, за да го сменим, защото вече изхарчихме много пари, за подмяна на дограмите и вратите... Просто не ни останаха пари, а и изобщо не очаквахме. Бихте ли ни посъветвали от къде е най-изгодно да се тегли кредит в момента?
20
Търся си хладилник с горна камера до 800 лева. Държа да е по-голям, че живеем 6 човека вкъщи и ни трябва по-голям хладилник. Коя според вас е най-добрата марка за хладилници?