24 юли , 2021, 07:03:38

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - veseto123

1
Ето и няколко идеи как да се облечем през първите учебни дни:

Класиката - дълги бели тричетвърти чорами, къса раирана пола и бяла ризка. За предпочитане е конска опашка, както и гаджето да ви закара и върне от училише, макар че може и въобще да не не изледете от вас, като дойде да ви вземе  ;)

Дупарската- това изисква известни финанси, но си струва, защото ще забърше всички погледи по път и над път :) може да си вземете една чанта Louis Vuitton, макар и да не е истинка, няма как да не се отчете. Ако  имате някой и друг сбоден лев, може да го похарчите и за новата NOKIA C3, но каквото и да правите, трябва да лъщи и да може да се паказва.

Гъзарската - малко по-евтин вариант, който аз предпочитам и ще използвам. Минаваш през Ориндж, купуваш си някакви готини тетрадки и за подарък получаваш тениска Crushings, после малко включваш ножицата в действие, за да направиш уникат и си готов. Доста по-евтин вариант от горния, но има нотка на дизайн и неповторимост.

Бунтарят - всичко, което включва черно. От горе до долу. Може да бъде с панталон или дори и къса пола, а ако прибавите и един каскет и шалче, няма да имате равни.

Някой да сподели други идеи?
2
Здравейте приятели! В летните горещи дни е много приятно да се скрием от жегата в кино салона с климатик! Точно това направих и аз :) и освен че гледах отново любимия си филм Здрач спечелих и уникалната тениска Crushings. Толкова весела тениска не бях виждала от години. С една офца и пише "Shake it shake it baby" i "Stop looking at my ass"! След малко проучване видях, че има и други видове. Затова най-добре отидете в Арена на кино и седнете на печелившия стол и посетете www.thecrushings.com! Дано да ви хареса колкото и на мен :)