28 октомври , 2021, 19:27:41

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - fleo

1
Красиви снимки! Прекрасно!
Различни са..."нещата" - многооо различни...за съжаление...  :-\ Ако се замисли човек... всичко различно от българското е много различно...и много по-хубавичко поднесено... отново са съжаление.
Поздравления за снимките!  ;)
2
Форум за българска мода / Re:oleg sergeev
06 ноември , 2009, 12:38:16
Хей,успокой се малко...какви са тези главни букви...какво ти става...за какво се говори тук - ти за какво си се изнервил... кой казва че иска да му се плаща без да работи...ти май нещо не си разбрал точно какво се обсъжда... хм...за какво делене и мое и твое говориш....хаха...никой не иска нищо - успокой се малко... ::) то никой нищо да не пише, за да не наклони на някой шапката... Защо толкова се нервираш...не може ли свободно да се дискотира...без да има такива коментари с капсове като твоя...?Лелеле...човек ще каже, че са ти измъкнали закуската изпод носа... :o :-X
3
Форум за българска мода / Re:oleg sergeev
02 ноември , 2009, 18:48:58
Здравейте на всивки.
Бих желала и аз да изкажа мнение по този въпрос,въпреки че много се замислих преди това.
Днес бях на интервиу (съжалявам, не мога да намеря тази буква) при този човек и бих казала, че съм потресена. Не ми е ясно с какво се занимава,каква дейност развива,но със заплахи,че ако не е при него никъде другаде няма да има работа и ако не е той всички врати пред човек са затворени в този бизнес са меко казано абсурдни. От къде на къде някакъв никому неизвестен човечец ще ме държи над 1 час и ще ми обяснява как бил открил специалност "мода" в НХА (както твърди той преди 18 години - а тази специалност я има от 1999) и как от НБУ го умолявали да е директор на специалност "мода" (като се има впредвид, че специалност "мода" в НБУ няма - името и е "дизайн" и то от тази година - до скоро бяха с архитектурата на едно място), да говори как ако следващата година се съгласи да "преподава" в НБУ нямало шанс аз да продължа да уча там. Кой по дяволите е Олег Сергеев и за какъв се мисли?! Как може да седне пред напълно непознат човек и да му обяснява, че той никога няма да си намери работа в София - за мен това са заплахи и мисля,че нещата не бива да се оставят така.Като чета тази тема, виждам, че не само аз съм минала през т.нар. "ателие". Единственото определение, което мога да дам за този индивид е "луд" и "лъжец" - и да препоръчам на всички себеуважаващи се хора никога да не отиват там - защото е загуба на време, нерви и според мен цялото му поведение,маниер и начин на работа са абсурдни.