18 май , 2024, 11:12:47

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - tini88

1

Предстои старта на МКК (Моден Конкурс за Красота) който ще протече в интернет - ще бъде в интернет.
Това е МКК в който ще може да участват момичета на възраст от 18-26 години, от цялата страна.
Момичетата желаещи да участват, може да нямат опит като МОДЕЛИ (просто да имат желание да се занимават с това, професионално или като хоби), както и да имат опит като такива.
Това може да е един + за участничките които са МОДЕЛИ, както и едно добро начало за старт на тези момичета които  нямат опит като МОДЕЛИ до този момент, но имат желание да станат такива.
Конкурсът ще протече в  сайт (за самото събитие) и ще трае 15 дни. Предвидени са 5-9 победителки от 30 участнички. Момичето събрало най-много гласове ще вземе главната титла следващите 2 по гласове, съответно Iва и  IIра подгласничка, ще има и момиче което ще бъде избрано като ,,Фаворитка на Организаторката" (управителката на фирмата организатор), ,,Фаворитка на  фирмата генерален спонсор на събитието" ( и ако има още спонсори (максимум до 4 е предвидено) съответно ако те желаят също може да изберат "фаворитка на фирмата си")..
Наградите ще са парични ( пари в кеш) и предметни..

Скоро ще посоча сайта за конкурса (няколко дни преди старта за записване за участничките).. Там ще има повече и по пълна информация..

УСПЕХ!!! :)

;)