24 септември , 2023, 16:39:42

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - simita

1
Всичко е въпрос на метаболизъм, правилно хранене и фитнес с натоварване на точно определени групи мускули.За фитнес препоръчвам новите фитвайб уреди.С тях може да се активират точно определени мускули без много усилия, използвайки вибрационна платформа на фитвайб.
2
От акне страда 30% от популацията.Важно е да се знае, че това е състояние на кожата и за да не се получават гнойни възпаления, циреи и белези е нужна профилактика или поддръжка на кожата с почистване, ползване на козметични продукти подтискащи омазняването на кожата и предпазващи от инфекции.Напоследък се прилагат и лазерни терапии с жълт лазер за намаляване на мастната секреция и антибактерицидно и противовъзпалителна действие.Може за повече информация да посетите www.borex-medical.com
3
Най-добрият метод е антицелулитната терапия по метода Ендермология.Този метод е уникален , защото разгражда съдържанието на подкожните мастни клетки.
4
Освен използването на автобронзанти не знам за друг начин.
5
Има лазерна терапия предизвикваща увеличаване производството на колаген и еластин в кожата и по този начин стриите се намаляват/свиват/ по размер до 70-80%.Може да проверите за повече информация в сайта www.borex-medical.com раздела за жълтия лазер.
6
Основното при лечението на акне е правилното почистване при добре обучен и с опит козметик,
за да не се стига до получаване на пъпки и кисти.Който желае може да му препоръчам добри медицински специалисти доказали се с добри резултати. 
7
Много добри резултати има с LPG.Стига човек да е мотивиран и да изпълнява предписанията на
оператора.Много добри резултати се постигат от комбинацията на LPG с Ivea Technologie Le Skin V6 и FitVibe.С тези апарати не само се свалят обиколки , но се изгражда и стегната фигура.
8
Лазерната епилация за мен е най-трайният метод.Имам постигнат резултат задържал се вече повече от три години.Става въпрос за мъжко окосмяване в зоната на скули, между вежди, интимна зона.Процедурите са правени с диодния лазер Лайт Шиър признат за златен стандарт при премахване на нежелано окосмяване.